Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Poriadny trapas! Mareš si kúpil Rolls Royce, no ten ho zradil uprostred ničoho!
Zdielať na

Poriadny trapas! Mareš si kúpil Rolls Royce, no ten ho zradil uprostred ničoho!

Archívna reportáž

Jeden z najúspešnejších a zároveň najbohatších moderátorov v Česku, 44-ročný Leoš Mareš, si na Vianoce doprial poriadne luxusný darček. Zaobstaral si jedno z najdrahších áut, na akom sa vozí napríklad aj Cristiano Ronaldo - SUV Rolls Royce Cullinan. No aj takéto fáro dokáže sklamať.

Leoš Mareš sa rád predvádzal v luxusných autách, no po frajerských kabrioletoch prišlo niečo úplne iné. Na pohľad zvláštne a rozhodne nie typicky frajerské auto, no vnútri a pod kapotou dokonalý stroj. Cena tomu zodpovedá - Rolls Royce Cullinan stojí zhruba 300 tisíc eur.

Jeden si povie, že také auto by už malo za človeka aj povysávať, no pravdou je, že nielenže je drahé, ale je aj poriadne hladné. Na sto kilometrov má kombinovanú spotrebu takmer 13 litrov, pri vyššom výkone až šialených 20 litrov 98-oktánového benzínu.

Toto hovorí Leoš Mareš o láske:

​Hoci má auto sto litrovú nádrž, ak sa človek zabudne, ľahko sa môže stať, že auto ostane stáť, píše portál Expres.cz. Južné Čechy majú pumpy len sporadicky, človek by preto mal využiť, ak práve nejakú míňa. Na ceste do Trocnova ale Mareš zrejme predpokladal, že kým sa nádrž celkom vyprázdni, ešte pár kilometrov prejde. Chyba. "Tomu rollsu sa aj môže minúť benzín? To je čudné. Tam by mal byť za tie peniaze reaktor," vtipkoval v kritickej situácii moderátor.

Leoš v piatok takto prekvapil svadobčanov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hanka a Adam ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares),

Našťastie, našiel sa ochotný vodič, ktorý mu so svojou skromnou Fabiou pomohol, aby prešiel aspoň pár kilometrov k najbližšej pumpe. Hoci si z tradičného autíčka predtým Mareš robil žarty, napokon bol veľmi vďačný, že ho škodovka zachránila stojaceho v lesoch uprostred ničoho.

Súvisiace články

Najčítanejšie