Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
To snáď nie! Meghan a Harry len teraz kúpili mega rezidenciu a už potrebujú milióny na TOTO!
Zdielať na

To snáď nie! Meghan a Harry len teraz kúpili mega rezidenciu a už potrebujú milióny na TOTO!

Archívna reportáž

V júni si Meghan a Harry konečne kúpili vlastný dom. Po viacerých sťahovaniach, odkedy prišli za oceán, sa napokon natrvalo usídlia v kalifornskej Santa Barbare, konkrétne v luxusnej časti Montecito. No rezidencia za v prepočte vyše 12 miliónov eur aj tak zjavne nespĺňa nároky vojvodkyne.

V Montecite sa vo veľkom začína s prerábaním vily po ruskom oligarchovi. Niet sa ani veľmi čo čudovať, ak by bol vkus Meghan iný. No do rekonštrukcie potečú ďalšie milióny, ktoré vojvodovia zo Sussexu nemajú, píše portál US Weekly.

Aj na kúpu prispel väčšou časťou Harryho otec, princ Charles. A zrejme to nebude inak ani pri rekonštrukcii. Milujúci otecko bude musieť nejakú tu libru pustiť.

Jedným z dôvodov sťahovania z LA sú aj paparazzovia:

​Nehnuteľnosť, ktorá sa skladá z hlavnej budovy s deviatimi spálňami a 16 kúpeľňami, čaká obmena najmä dennej časti, ale aj iných priestorov. "Meghan si vzala voľný čas na modernizáciu niektorých častí domu, aby vyhovovali jej štýlu. Prerába manželskú spálňu a Archieho izbičku, obývaciu časť domu, kuchyňu a posilňovňu," prezradil pre US Weekly zdroj z blízkosti páru.

​Navyše by Meghan rada postavila aj vonkajšie ihrisko pre Archieho. "Nebudú tam chýbať hojdačky a šmykľavky, preliezka a kútik so stolíkom a stoličkami, kde sa bude Archie hrať s novými kamarátmi," prezradil zdroj o plánoch Meghan. Pre zmenu Harry si želá postaviť bar pri bazéne. Zmenou prejde možno aj domček pre hostí, kde by mala bývať mama Meghan, Doria Ragland. Tieto veľkolepé plány zrejme nebudú mať veľa fanúšikov v Británii. Daňovým poplatníkom totiž párik stále dlží milióny za rekonštrukciu sídla Frogmore Cottage, ktoré chcú len postupne splácať.

Súvisiace články

Najčítanejšie