Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
KONIEC! Karlos Vémola a Lela Ceterová TAKTO oznámili rozchod!
Zdielať na

KONIEC! Karlos Vémola a Lela Ceterová TAKTO oznámili rozchod!

Archívne video

Vyše dva roky tvorili pár ako kráska a zviera. Slovenská modelka pôvodom zo Žiliny, 30-ročná Lela Ceterová, a český MMA zápasník, 35-ročný Karlos Vémola oznámili koniec vzťahu. Napriek tomu, že majú len 8-mesačnú dcérku, nedokázali prekonať partnerské problémy.

Absolútna idylka tomuto výzorovo zaujímavého páru dlho nevydržala. Ešte minulý rok v auguste tehotná Lela dala cez svoj Instagram najavo, že u nich doma nie je všetko v poriadku. Zrejme pre údajné pletky so španielskou sexbombou Kristhin Gomez, nechala Karlosovi v stories odkaz: "Rodina je len jedna. A tú ti ku*va nedá".

Obdobie okolo narodenia Lilinky od decembra na pár mesiacov sa zdalo byť pokojným, nepochybne aj vďaka karanténe, pre ktorú Karlos nezápasil a bol častejšie s rodinou. No ledva najtvrdšie nariadenia pominuli, už bol oheň na streche. Karlos sa totiž v júli vybral na pánsku jazdu. "A tie dve ku*vy, čo s tebou leteli, vás fotia?" pýtala sa nahnevane Lela.

Vémolu poslal nekompromisne k zemi náš Attila Végh:

"Nehraj to na Instagrame na rodinku. Veľa ľudí vie, že práve ty nie si anjelik a mne už došla trpezlivosť. Klamania už bolo dosť," pokračovala vo verejnom odkaze Lela, no o pár hodín príspevok stiahla. No vzťah už ostal definitívne nalomený. Aktuálne priniesol navyše Karlos domov koronavírus a nakazil ním aj obe svoje dievčatá. Hoci sa snažil tváriť, ako Lele s chorou dcérkou pomáha, tá tvrdila úplný opak. Dokonca sa nechala vyprovokovať komentármi, kde ju označili za zlatokopku, ktorá prišla k Vémolovi s holým zadkom.

"Toto je ochutnávka mojich fotiek, ako som žila predtým, ako som spoznala Karlosa," okomentovala sériu v stories, kde sa to len hemžilo tými najluxusnejšími značkami. Ak aj fanúšikov umlčala, Karlosa naopak. "Tak by si sa k tomu skvelému životu mala vrátiť, Lela. Je vidieť, že každý máme iné životné ciele a nemá cenu s v nich navzájom brániť," napísal jej Vémola. Na to už Lela nereagovala, prišli rovno správy o rozchode.

"Len naši blízki vedia, ako to medzi nami naozaj bolo. A ja sa k nášmu rozchodu viac nebudem nikomu vyjadrovať. Na rozdiel od partnerky, ja na matku svojej dcéry žiadnu špinu nebudem nikdy zverejňovať," napísal a kajúcne dodal, že všetko bola jeho vina. Zároveň vyjadril vieru, že budú s Lelou čo najrozumnejšími rodičmi. "S partnerom prežívame obdobie plné zmien. Sme však rodičia prekrásneho dievčatka a to je pre oboch nás dôležité," oznámila rozchod mimoriadne miernym tónom Lela.

Zdôraznila, že Karlos má náročné obdobie a problémy so zdravím, no pritom sa potrebuje sústrediť na kariéru. Ona sa chce venovať dcére a dopriať mu "priestor na rekonvalescenciu a usporiadanie duše i tela". No dodala, že ju sklamala Karlosova nevera a pre následnú krízu si vytvorila medzičasom zázemie v Bratislave. Podľa komentárov absolútna väčšina ľudí dáva rozchod za vinu Karlosovi a jeho neverám, ktoré vraj sú vec verejná.

Súvisiace články

Najčítanejšie