Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pokľakol! Hviezdny spevák sa bude ženiť, na prsteni nešetril!
Zdielať na

Pokľakol! Hviezdny spevák sa bude ženiť, na prsteni nešetril!

Archívna reportáž

Po dvoch rokoch chodenia to prišlo. Spevák slávneho chlapčenského zoskupenia One Direction, ktoré vzniklo po účasti chlapcov v speváckej súťaži na popud Simona Cowella, sa bude ženiť. Na svojom dôkaze lásky skutočne vôbec nešetril.

Britský lámač sŕdc sa rozhodol zakotviť u Američanky Maye Henry, s ktorou tvoria pár dva roky. Po zásnubách sa vybrali na romantickú večeru v Londýne, kde už 20-ročná modelka hrdo vystavovala na obdiv skutočne neprehliadnuteľný zásnubný prsteň.

​Za prsteň s obrovským hranatým diamantom dal 26-ročný spevák takmer 3,5 milióna eur. Zásnuby prišli pritom len pár mesiacov potom, čo sa vo februári klebetilo, že rozchod je na spadnutie.

V čase najväčšej slávy zbierala kapela One Direction ceny kade chodila:

Ak aj išlo o krízu vo vzťahu, Liam a Maya ju úspešne prekonali a do roka a do dňa by mali byť manželmi. Zdroj z ich blízkosti potvrdil, že sú spolu veľmi šťastní, len si dali chvíľu oddych od zraku verejnosti. "Obaja si dali pauzu od sociálnych sietí a užívajú si vzájomnú spoločnosť mimo žiary reflektorov," prezradil zdroj z blízkosti páru.

Toto bola prvá verejná správa, kde Liam priznal novú lásku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sometimes I don’t recognise this happy guy... sure glad you brought him back though. This has been my most amazing release week to date! Massive thank you to all my team @stevefinan @simonolive73 @jordenpinchen @conorleebutler @adamfkelly @stockersstory for helping setting it all up and making it run smooth @artisthbtl for fuckin with my sound can’t wait to perform it with you. my team on the ground here in nyc @republicrecords for supporting my record and @capitoluk for getting my record together and putting up with my self conscious shit? then last but not least this one @maya_henry for always keeping the biggest smile on my face through all the stress and making me realise how perfect my life really is?love you all let’s stack this shit up ??????

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne),

Čerství snúbenci sa dali dokopy v auguste 2018, krátko potom, ako sa Liam rozišiel s o 10 rokov staršou speváčkou Cheryl Cole, s ktorou má 3-ročného syna Beara. No spoznali sa ešte tri roky predtým počas koncertu kapely, keď mala obrovská fanúšička One Direction len 15 rokov. Trvalo však celý rok, kým spevák vzťah priznal verejne. "Našiel som niekoho, kto je absolútne môj najlepší priateľ, je vo všetkom tak v pohode, je to niekto, kto vás podrží v každej situácii," vyznal sa svojej milej. Slová potvrdil aj prsteňom a snáď sú si skutočne súdení.

Súvisiace články

Najčítanejšie