Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Daru Rolins za TOTO poľutovala pani na pumpe! Speváčka jej posiela jasný odkaz!
Zdielať na

Daru Rolins za TOTO poľutovala pani na pumpe! Speváčka jej posiela jasný odkaz!

Archívna reportáž

Patrí medzi najväčšie popové hviezdy v rámci Česka aj Slovenska už pomaly 40 rokov. Počas života dosiahla azda viac, ako kedy snívala. Adekvátne tomu vyzerá aj jej bankové konto a neustále prúdiace príjmy. No predsa je niečo, za čo si Dara Rolins zaslúži poľutovať. Aspoň podľa niektorých.

Daru Rolins delí od päťdesiatky už len niečo vyše dvoch rokov. Má kariéru, peniaze, slávu, zdravie, rozkošnú dcéru, no nepošťastilo sa jej stretnúť lásku na celý život. Jej najdlhší a zatiaľ posledný vážny vzťah s Rytmusom sa skončil pred vyše dvomi rokmi.

Hoci Dara tvrdí, že si užíva sex viac, ako kedykoľvek predtým, nikto netuší, kto je ten šťastlivec, alebo či ich bolo od rozchodu s raperom aj viac. No zdá sa, že mnohí by Dare dopriali radšej stabilný vzťah.

Dara je nepochybne odvážna žena:

​Tak nejako to vidí aj pani na istej benzínovej pumpe, kde si bola Dara natankovať. "Včera ma v rámci krátkej zdvorilostnej slovnej výmeny pri kase v závere poľutovala pani na benzínke, vraj že by som si konečne zaslúžila nejakého normálneho chlapa. Presne TAK to povedala. Zlatá," opísala Dara situáciu s dobrosrdečnou pani. No vzápätí dodala, že to v jej prípade ani nie je možné. "Nejde o to, že by ten môj mal byť nenormálny, ale tradičný v tom PRAVOM slova zmysle zrejme naozaj nebude - ani on, ani môj vzťah," povedala Dara úprimne o svojom nastavení.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Včera ma v rámci krátkej zdvorilostnej slovnej výmeny pri kase, v závere poľutovala pani na benzinke, vraj že by som si konečne zaslúžila nejakého "normálneho chlapa"??‍✈️. Presne TAK to povedala:). Zlatá?. Hmm.....nejde o to, že by ten "môj" mal byť nenormálny:), ale tradičný v tom PRAVOM slova zmysle zrejme naozaj nebude- ani on, ani môj vzťah?. Na svedomí to bude mať moja povaha, moje "usporiadanie", môj prístup k láske. Keď vstúpi, idem do toho aj keď viem, že ma to môže roztrhať zvnútra. Jak granát. Som stratég vo všetkom inom, len nie v láske. "Vždy keď sa to blíži presne viem, v ohni stáť zostanem"...tak jak spievam vo Všetko alebo nič. Báť sa už dopredu, že ma láska spáli...veď to je jej podstata, ona nás MÁ pohltiť, nasťahovať sa do nás, bez vopred urobenej rezervázie. Keď príde, chová sa ako pravý dobrodruh. Nevieš jak dlho zostane ani kto zaplatí účet. Nikdy neriešim čo bude "potom", riešim čo je teraz. The moment NOW is all we ever have...ako spievam v pesničke IF... Lebo "potom", už POtom aj tak neplati. Nieje. A je jedno jak sa ten koniec tvári. Koniec je vždy proste koniec. A vždy to niekto odserie. "Keď sa pohne vlak, zabije ma fakt, že niesi"... Láska by nemala byť opatrná. Láska je to najväčšie riziko, ktoré človek podniká! A neriskovať znamená nemilovať. "Vo svojich emóciách som extrémna, len tak chcem žiť. Keď na to máš, tak si ma chyť". Tak znie môj "ZÁKON":). A môj muž?bude raz- podľa všetkého, z celkom pochopiteľných dôvodov vyznávať rovnakú vieru:). Ľudia s fantáziou, tí, ktorí hľadajú a objavujú, nájdu aj stratia, ich povaha a kreativita ich núti podstupovať riziká. TO je to vzrušenie zo života. Inak by ich duša trpela navždy hladom. Nesúdim nikoho, kto to má inak. Len viem, že MNE to dáva zmysel len takto?.

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

"Na svedomí to bude mať moja povaha, moje usporiadanie, môj prístup k láske. Keď vstúpi, idem do toho, aj keď viem, že ma to môže roztrhať zvnútra. Ako granát. Som stratég vo všetkom inom, len nie v láske," pokračuje Dara v odhaľovaní svojho srdca. Do vzťahu ide vždy naplno, nekalkuluje, či a ako to dopadne, nechá sa naplno pohltiť. "Láska by nemala byť opatrná. Láska je to najväčšie riziko, ktoré človek podniká! A neriskovať znamená nemilovať," zamýšľa sa speváčka.

No v poslednom odseku priznáva, že stále neprestala veriť, že toho pravého raz stretne. "Môj muž bude raz, podľa všetkého, z celkom pochopiteľných dôvodov vyznávať rovnakú vieru. Ľudia s fantáziou, tí, ktorí hľadajú a objavujú, nájdu aj stratia, ich povaha a kreativita ich núti podstupovať riziká. To je to vzrušenie zo života. Inak by ich duša trpela navždy hladom," vyjadrila sa na margo absolútnej lásky. Nepochybne aj pani z pumpy jej nabudúce už nebude želať "normálneho" muža. Lebo ani Dara nie je normálna, bežná, priemerná, a takú "inú" ju práve majú jej fanúšikovia radi.

Súvisiace články

Najčítanejšie