Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jedna kráska za druhou! Nakazený Vémola sa stretol so ženami, o čom nemala Lela potuchy
Zdielať na

Jedna kráska za druhou! Nakazený Vémola sa stretol so ženami, o čom nemala Lela potuchy

Archívna reportáž

Na českého bojovníka Karlosa Vémolu sa sype jedna nepríjemnosť za druhou. Nie je to tak dávno, čo bola na pretrase jeho údajná nevera a následná kríza vo vzťahu so slovenskou playmate. Avšak tento nepríjemný problém vystriedal ešte vážnejší. Zápasník chytil koronavírus, ktorým nakazil aj svoju maličkú dcérku a jej mamu Lelu.

Český bitkár Karlos Vémola sa mal podľa informácii portálu Expres.cz pred ochorením na COVID-19 stretnúť s niekoľkými ženami a tie majú strach o svoje zdravie. Českému portálu potvrdila stretnutie s Vémolom španielska playmate Kristhin Gomez. Tvrdí, že jej zatajil diagnózu a ohrozil tak ju a jej rodinu. No prezradila aj čosi navyše, čo jeho partnerku Lelu asi nepoteší.

Karlos "Terminátor" Vémola sa so španielskou modelkou Kristhin pozná už nejaký čas, a tak by nebolo až také nezvyčajné, že sa starí priatelia pri jej návšteve Českej republiky stretli na večeri. Avšak ich stretnutie, ktoré prebehlo v hoteli, sa odohralo iba týždeň predtým, ako obdržal silák pozitívne testy na koronavírus. Je tak možné, že pri štrnásťdňovej inkubačnej dobe mohol byť nakazený a koronavírus šíriť nevedome ďalej.

"Viem to od soboty. Najhoršie je, že mi vôbec nepovedal, že mal pozitívny test. Mal mi to povedať, aby ochránil moju rodinu a priateľov. Včera som bola na testoch a zajtra sa mám dozvedieť výsledky, našťastie sa cítim dobre a myslím, že koronavírus nemám," prezradila Kristhin svoje pocity pre spomínaný portál. Povedala tiež, že nebola jediná žena, ktorá prišla zo zápasníkom do styku. "V ten piatok som odišla z Prahy. V ten istý deň priletela Denise z Marbelly a šli spolu na koncert," prezradila modelka na Karlosa chúlostivú informáciu. O oboch jeho stretnutiach však nemala podľa spomínaného portálu jeho partnerka Lela ani tušenia.

Karlos sa rád obklopuje ženami s výraznými plastickými úpravami tela a tváre, jeho kamarátka Kristhin je toho dôkazom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No words needed THIS IS IBIZA a magic island where anything can happen... i miss my vacation there so much this year ??❤??? #thisisibiza

Príspevok, ktorý zdieľa ???????? ????? (@kristhin_g),

Denise Ayverdi je bývalá Vémolova priateľka, ktorá bola zachytená na inkriminovanej fotografii, pod ktorou sa Lela neudržala a prudko ju okomentovala. Práve kvôli tejto slečne údajne nastala v ich vzťahu pretrvávajúca kríza. Avšak tá asi teraz rodinu Karlosa Vémolu trápi najmenej, keďže nakazená je aj Lela a ich spoločná, iba osemmesačná dcérka Lili. Nešťastní rodičia každým dňom čakajú na zlepšenie jej stavu, keďže sa jej malé telíčko trápi vysokými horúčkami a hrozí jej pobyt na infekčnom oddelení. No po vyliečení ale príde iste na rad debata o budúcnosti vzťahu, kde je každú chvíľu podozrenie z nevery.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie