Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Paris Hilton má obavy o Britney Spears! TOTO si myslí o situácii svojej kamarátky!
Zdielať na

Paris Hilton má obavy o Britney Spears! TOTO si myslí o situácii svojej kamarátky!

Archívna reportáž

Nad zvláštnou životnou situáciou speváčky Britney Spears krúti mnoho ľudí, vrátane jej slávnych kolegov, nechápavo hlavou. No azda najlepšie pozná svoju niekdajšiu parťáčku na vymetanie žúrov milionárska dedička Paris Hilton. Tá servítku pred ústa tradične nedáva.

Pre Sunday Times sa dedička hotelového impéria a hviezdička reality šou vyjadrila, že má o svoju bývalú kamarátku veľké obavy. Vyjadrila najmä znepokojenie nad tým, ako sa k niekdajšej princeznej popu správajú jej najbližší, čím narážala najmä na jej otca, Jamieho Spearsa, ktorý už takmer 13 rokov drží nad speváčkou a jej majetkom plnú moc.

Paris Hilton si myslí, že situácia okolo Britney Speras nie je poriadku. Trhá jej srdce, že je speváčka už 12 rokov nesvojprávna a niekto iný má v rukách jej osobné rozhodnutia, finančné záležitosti, ale aj takú "drobnosť", ako jej profily na sociálnych sieťach. Vyjadrila tiež zhrozenie nad skutočnosťou, že sa k jej dávno dospelej kamarátke a matke dvoch detí niekto stále správa ako malému dieťaťu.

Podlomené duševné zdravie sa podpísalo aj pod kariéru niekdajšej popovej hviezdy, vyjadrila si sa, že nad návratom ani neuvažuje:

"Láme mi srdce, že niektorí ľudia majú nad ňou takú moc. Nie je to fér, aby bolo s dospelým človekom zaobchádzané ako s deckom. Neviem si taký život ani len predstaviť," vyjadrila sa slávna dedička na adresu svojej 38-ročnej niekdajšej kamarátky Britney Spears. S tou si užívali roky divokých žúrov, ktoré však zrejme Britney v jej zlom psychickom rozpoložení na pohode nepridávali. Toto obdobie napokon vyvrcholilo neslávne známym psychickým zrútením, pri ktorom si Britney oholila hlavu.

Paris sa snaží vrátiť do povedomia verejnosti ďalšou reality reláciou o svojej osobe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#ThisOrThat with @TheSTStyle. ??‍♀️ #ThisIsParis

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton),

​Práve po tomto incidente, ktorý sa odohral v roku 2008 a bol z neho poriadny mediálny poprask, bola speváčkina svojprávnosť spochybnená a putovala do psychiatrickej liečebne. Medzičasom sa stal otec jej jediným poručníkom a dostal plnú moc nad jej majetkom a rozhodnutiami.

​Asi najväčšia rana pre speváčku bol obmedzený styk s jej deťmi, ktoré sú vo výhradnej starostlivosti ich otca, tanečníka Kevina Federlina. S ním sa rozviedla po dvoch rokoch manželstva v roku 2004 a práve táto udalosť podľa mnohých odštartovala jej psychické problémy. No aktuálne sa zdá, že aj on už sympatizuje skôr so svojou exmanželkou, ako s exsvokrom.

Súvisiace články

Najčítanejšie