Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Desivá premena! Z hollywoodskeho krásavca nezostalo nič!
Zdielať na

Desivá premena! Z hollywoodskeho krásavca nezostalo nič!

Archívne video

Patrí medzi najpríťažlivejších hercov Hollywoodu, hoci je pôvodom z Írska. Či už hral kladné alebo záporné postavy, obvykle jeho sexappeal nezmizol. No v najnovšej úlohe po ňom niet ani stopy. Collin Farrell sa v najnovšom filme o Batmanovi zmenil na príšeru.

Patrí rozhodne medzi najúspešnejších Írov v histórii filmu. Sex symbol z Dublinu žiaril v mnohých hollywoodskych trhákoch ako Minority Report, V Bruggách či Alexander Veľký. Tentokrát ale dostal 44-ročný Collin Farrell úlohu, z ktorej fanúšičky nebudú mať veľkú radosť.

​Herec prijal rolu hlavného "záporáka" v legendárnej komiksovke o netopierom mužovi. Vo filme Batman, ktorého si tentokrát zahral "upír" Robert Pattinson, sa Collin predstaví ako nepekný Pinguin.

Pozrite si upútavku na film, kde sa Farrell skutočne len mihne v nepoznateľnej podobe:

Vlastným menom Oswald Cobblepot, s maskou Tučniak, teda Pinguin, je nepekný obézny muž so znetvorenou tvárou. Skutočne len veľmi ťažko v nej poznať krásavca Collina. Na verejnosť prenikla zatiaľ iba jediná dvojminútová upútavka, kde sa Farrell zjaví len na dve sekundy, no fanúšikovia sú vo vytržení.

youtube/print screen

​Na Twitteri sa dohadujú, či je to skutočne on a porovnávajú jeho oči s očami Pinguina v sekundovom zábere. Zdá sa, že je to naozaj Collin a v tom prípade platí, čo napísal jeden z fanúšikov: "Ak je to on, je to jedna z najlepších maskérskych premien, aké som kedy videl". Milovníkom komiksu z temného Gotham City ale neostáva nič iné, ako si počkať do októbra, keď má mať film premiéru.

Súvisiace články

Najčítanejšie