Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rodný dom Meghan na predaj! V TEJTO nenápadnej stavbe vyrastala!
Zdielať na

Rodný dom Meghan na predaj! V TEJTO nenápadnej stavbe vyrastala!

Archívna reportáž

Meghan Markle sa evidentne narodila pod šťastnou hviezdou, hoci to možno ako malá ešte netušila. Dievčatko z rasovo zmiešanej rodiny mohlo mať aj celkom iný osud, nebyť obrovskej cieľavedomosti, istého talentu a nepochybne aj peknej tváre.

Kto zo susedov na okraji Los Angeles, v štvrti Woodland Hills, by som bol býval pred takmer 40 rokmi pomyslel, že v jednom z domov v okolí vyrastá budúca princezná. Azda ani ona sama o tom nesnívala. A predsa sa to Meghan Markle podarilo.

Z okraja veľkomesta cez kráľovský palác až do 15 miliónovej rezidencie v luxusnej štvrti Montecito v Santa Barbare. Tomu sa hovorí veľmi razantný vzostup. Meghan si môže gratulovať, obrovská vila je dokonca napísaná na jej meno.

Jedným z dôvodov sťahovania bol aj neustály tlak paparazzov:

​Na trhu sa ale aktuálne objavil aj dom, ktorý by mohol byť pri pohľade na novú rezidenciu vojvodov zo Sussexu prinajlepšom prístavbou pre personál. V skutočnosti ide o rodný dom Meghan, čo nezabúdajú realitní makléri aj pripomínať.

​"Kedysi to bol domov skutočnej princeznej," týmito slovami sa začína inzerát realitnej kancelárie. Sympatický päťizbový dom s tromi kúpeľňami je v ponuke za necelých 950 tisíc dolárov. Nejde o žiadny luxus, no na pohodlný život v meste anjelov to rodine bohato stačí. Zariadenie iste nebude pôvodné, Meghan v ňom totiž s rodičmi a dvomi nevlastnými súrodencami žila len prvé dva roky svojho života, potom sa presťahovali do inej časti mesta. No pre kupca domu bude nepochybne práve zmienka o nej lákavým bonusom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie