Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jakubkov mliečny bar! Dominika Cibulková v lietadle s prsníkom vonku!
Zdielať na

Jakubkov mliečny bar! Dominika Cibulková v lietadle s prsníkom vonku!

Archívna reportáž

Idylka pri Jadrane sa skončila. Dominika Cibulková zamierila späť na Slovensko, ako inak, opäť súkromným lietadlom. Pritom ale zverejnila aj niečo, čo asi jej fanúšikovia nečakali.

Rodinka Dominiky Cibulkovej má za sebou prvú dovolenku pri mori aj s malým Jakubkom. Vybrali sa k Dubrovníku, kde strávili týždeň v absolútnej idylke, schovaní v súkromí luxusného ubytovanie na skalných útesoch.

Počas jedného týždňa Dominika s manželom Michalom dokázali, že sú stále zaľúbení, a ako sama priznala, po narodení Jakubka sa láska ešte znásobila.

Pre Jakubka obetovala Dominika aj profi kariéru tenistky:

​Synček má niečo vyše dva mesiace a svojim rodičom robí obrovskú radosť. A oni robia na oplátku všetko, čo by si len mohol priať. Na prvom mieste je ale v tomto momente nepochybne blízkosť mamy. A Dominika mu dáva to najlepšie, čo môže. "Som mama na plný úväzok a stále pokračujeme v žití našich životov naplno," okomentovala krásnu fotku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Being full time mama and we still continue to live our lives to the fullest ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Dominika sediac v kabíne lietadla má na fotke v náručí Jakubka a s láskyplným úsmevom mu ponúka ten najprirodzenejší zdroj výživy pre všetky bábätká. Našťastie, už aj Slováci začínajú chápať, že dojčiť dieťa nie je žiadny exhibicionizmus a už vôbec nie s erotickým podtónom. Prsia boli stvorené na dojčenie, hoci to možno niektorí páni len ťažko prijímajú. V komentároch pod fotkou sa to našťastie hemžilo len pozitívnymi reakciami, vrátane srdiečok od Dary Rolins či Lukáša Kimličku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie