Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Daru nahneval komentár s podozrením z úpravy fotky! Uchýlila sa až k vulgarizmu!
Zdielať na

Daru nahneval komentár s podozrením z úpravy fotky! Uchýlila sa až k vulgarizmu!

Archívna reportáž

Dara Rolins rozhodne nepatrí medzi ľudí, ktorí by mali problém so sebavedomím a potrebovali by si fotky extra upravovať predtým, ako ich pustia do sveta. Zrejme o to viac, je na takéto podozrenia citlivá, ako sa ukázalo.

Ešte pred pár dňami sa Dara vyhrievala na horúcom španielskom slnku, presnejšie na žúrmi preslávenom ostrove Ibiza. Ako správna influencerka s vyše 650 tisíc sledovateľmi sa podelila aj o pár fotiek. No komentujúci opäť neprekvapili.

Pomaly už neexistuje fotka, na ktorú by si niekto nevypočul aj negatívny komentár, akokoľvek je obyčajná a nevinná. Podobne je to aj v tomto prípade, keď Dara pridala fotografiu, na ktorej stojí v plavkách opretá o múrik.

Dara sa vie aj zastaviť a oddychovať:

​Na prvý pohľad skutočne nič výnimočné, žiadna špeciálna fotka, ani žiadny moment, ktorý by stál za úvahu, či je to Dara v jej skutočnej podobe. No predsa sa našla jedna podozrievavá žena, ktorá vypátrala isté nezrovnalosti. "Chodidlá a dlhé, predlhé stehno. Takáto žena so super figúrou. Ach no, filtre s rozumom," odporúčala 47-ročnej hviezde s dokonalou postavou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?☀️?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Na to už musela Dara zareagovať, lebo skutočne, ak by filtrovala, snáď by zmizla aj modrina z jej stehna a podobné "nedokonalosti".  "Žiaden filter, len naklopenie telefónu a uhol pohľadu - zospodu. Žiaden zámer, ani naťahovanie končatín," napísala jednoznačne Dara a nie je dôvod jej neveriť. Ale dodala ešte niečo. "Vždy tomu venujem túto zvýšenú pozornosť AŽ po tom, čo to začnú rozoberať ľudia v komentoch. Sranda. Na čo VŠETKO by som mala pri fotení myslieť. By ma je*lo," napísala síce so smajlíkmi, ale je jasné, že vulgarizmom dala najavo, čo si o podobných "hnidopichných" komentároch myslí. A ostatné komentujúce jej dali za pravdu.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie