Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO nečakala! Exmanžel supermodelky Heidi Klum, spevák Seal, jej bráni odísť s deťmi!
Zdielať na

TOTO nečakala! Exmanžel supermodelky Heidi Klum, spevák Seal, jej bráni odísť s deťmi!

Archívna reportáž

Slávna modelka s nemeckými koreňmi, ktorá sa dostala do povedomia verejnosti aj vďaka prestížnemu označeniu anjelika z klubu modeliek Victora´s Secret, sa momentálne snaží dostať so svojimi štyrmi deťmi do rodnej zeme. Avšak na to, aby mohla z USA odísť potrebuje súhlas exmanžela, speváka Seala.

Heidi Klum (47) sa obrátila na oficiálne orgány a snaží sa získať povolenie odísť z USA do rodného Nemecka prostredníctvom losangeleského súdu. Podľa informácii denníka Daily Mail jej v ceste však nestojí iba bývalý manžel a otec ich štyroch detí, spevák Seal (57), ktorý sa o ne pochopiteľne bojí. Problémy s vycestovaním robia aj opatrenia súvisiace s aktuálnou koronakrízou.

Modelka žiada súd, aby povili vycestovať jej trom deťom, Leni, Lou, Johana a Henryho na územie jej rodeného Nemecka a zotrvať tam necelé štyri mesiace. Počas tohto obdobia totiž modelka plánuje nakrúcať nemecké vydanie programu Next Top Model a deti chce mať vo svojej blízkosti. Pred súdom sa háji aj tým, že deti trávia väčšinu času práve s ňou a Sealova prítomnosť je "prinajlepšom sporadická".

Pozrite si dráždivé vystúpenie Heidi Klum a speváka Ushera počas prehliadky Victoria´s Secret:

​Jej exmanžel Seal si však myslí, že nie je bezpečné cestovať s deťmi počas zúriacej pandémie, aj napriek preventívnym opatreniam, ktoré modelka sľúbila dodržať. Najstaršia dcéra, 16-ročná Leni, dokonca zaslala súdu dokumenty, v ktorých žiada, aby súd jej cestu do Nemecka podporil.

Heidi Klum na svoje deti nedá dopustiť a počas pracovných povinností si želá mať všetky štyri ratolesti vo svojej prítomnosti v rodnom Nemecku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

L❤️VE

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

O jej plánoch by mal súd začať rozhodovať už o pár dní, 28. augusta 2020. Modelka by totiž chcela odletieť spolu s deťmi do Nemecka už v októbri, keďže nakrúcanie reality šou z prostredia modelingu je naplánované už ku koncu roka 2020. Navyše jej nový manžel Tom Kaulitz, spevák zo skupiny Tokio hotel, je takisto občan Nemecka a s jej deťmi má dobrý vzťah.

​Manželstvo modelky Heidi Klum a speváka Seala sa rozpadlo po 9 rokoch v roku 2014, súd im určil striedavú  starostlivosť o ich tri spoločné deti, dcéru Lou (10) , synov Henryho (14) a Johana (13), a Sealom adoptovanú šestnásťročnú Leni. Tú ma modelka zo vzťahu so známym talianskym sukničkárom Flaviom Briatorem, ktorý o dcéru nikdy nejavil väčší záujem a svojich otcovských práv sa dobrovoľne vzdal v prospech speváka Seala.

Súvisiace články

Najčítanejšie