Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Už je jasné, na KOHO sa totálne podobá! Bagárovej dcérka robí grimasy na popukanie!
Zdielať na

Už je jasné, na KOHO sa totálne podobá! Bagárovej dcérka robí grimasy na popukanie!

Archívna reportáž

Dcérka Moniky Bagárovej bude mať onedlho tri mesiace. Je jasné, že mama je z nej úplne hotová, stala sa totiž okamžite hlavnou hviezdou profilu speváčky s vyše 700 tisíckami sledovateľov.

Monika sa svojej rozkošnej dcérky s uzbeckým menom Rumia nemôže nabažiť. To je azda úplne prirodzené pri akomkoľvek dieťatku a jeho mame, pre ktorú je najrozkošnejšie na svete. Malá Ruminka je ale skutočne veselá kopa, zdá sa.

Veľmi vnímavé a komunikatívne dievčatko sa svojim rodičom stará intenzívne o zábavu. S mamou si pravidelne výdatne poklebetia, ako Monika ukázala už v nejednom videjku.

Pozrite si jednu z Monikiných najnovších piesní:

Stačí málo a Rumia sa smeje na celé kolo. Skutočne veľmi veselé dieťatko sa zdá byť snom všetkých rodičov, ako by ani plakať nevedela. "Naša pusinka," okomentovala Monika vtipnú sériu fotiek s rôznymi grimasami malej Rumie. Vďaka čelenke na hlave pripomína v niektorých momentoch namosúrenú babičku a nečudo, že svojich rodičov dokáže rozosmiať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naše pusinka ? #Ksichticky @lullalove_czsk ?

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

V komentároch sa to len hemží prirovnaniami, na koho sa asi tak dievčatko viac podobá, no ani raz tam nepadne Monikine meno. Rumia má jednoznačne šikmejšie očká po otcovi, ale ako mnohí píšu, podobá sa aj na Monikinu sestru. No ako sa už pred časom predviedol, ocko Makhmud je skutočne poriadne "ksichtidlo", takže je jasné, po kom strúha Rumia veselé grimasy. Ako to ale pri bábätkách býva, mení sa každým dňom, ktovie, na koho sa skutočne bude podobať, keď bude väčšia slečna.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie