Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tehotná priateľka (17) Bohuša Matuša (47) už má profil na sociálnej sieti! Prišli otrasné reakcie!
Zdielať na

Tehotná priateľka (17) Bohuša Matuša (47) už má profil na sociálnej sieti! Prišli otrasné reakcie!

Kto nie je na sociálnych sieťach, akoby neexistoval, hovorí sa. V tom prípade ale "neexistuje" pomerne dosť ľudí a donedávna medzi nich patrila aj nastávajúca mamička, priateľka spevák Bohuša Matuša, 17-ročná Lucinka.

Ešte donedávna nebolo jasné ani to, ako sa Lucie volá priezviskom. Bohuš Matuš o nej hovoril zásadne ako o Lucinke a v istom zmysle robil aj akéhosi hovorcu páru. Lucinka sa totiž odmietala verejne prezentovať, maximálne v pozadí pri svojom milovanom Bohuškovi.

Azda práve tehotenstvo, ktorým pred pár týždňami doslova vyrazili dych, ale dodalo nastávajúcej mladučkej mamičke viac odvahy. Zrazu si založila aj účet na Instagrame a pomerne intenzívne naň aj prispieva. Zároveň je už známe jej celé meno - Lucie Palkaninová.

O vzťahu k Lucinke sa spevák rozhovoril úprimne pre portál Extra.cz:

Pochopiteľne, najviac príspevkov mladej slečny sa týka jej lásky a jej bruška. Drvivá väčšina ľudí reaguje pozitívne a zaľúbencom s nerovným vekom držia palce. Ale našli sa aj takí, ktorí tento pár odmietajú prijať. "Pardon, ale aj tak je to zvrátené. Veď môžeš byť jeho dcéra. Je na vás zlý pohľad. Je to ako pedofília," napísala istá fanúšička, ktorá ale ani nepriznala vlastné meno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Včera jsme oslavili Bohouškovy narozeniny. ❤️ #dort #cake #birthday #narozeniny #celebration #friends #bohusmatus #oslava #gardenparty #party

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Palkaninová (@luciepalkaninova),

Lucinku ale zjavne nemiestny komentár nenahneval. Naopak, nenechala sa urážať. "Najprv si vyhľadajte, čo to  slovo znamená. Až potom môže hlúpo komentovať," odpísala nazlostene Lucinka. Hoci 30 rokov veru nie je zanedbateľných, aj v tomto prípade platí, že ak sa majú dvaja radi, vek je len číslo. No najmä - čoskoro sa stanú rodičmi malého dievčatka a to už ide vek skutočne bokom. Špekuluje sa však, že práve dieťatko je dôvodom, prečo si Lucka založila profil, možno sa chce stať influencerkou medzi mladými. Napokon, každá koruna na materskej jej dobrá, ak sa jej podarí nazbierať desaťtisíce sledovateľov.

Súvisiace články

Najčítanejšie