Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Harry si postavil hlavu a Meghan musela v TOMTO prípade ustúpiť!
Zdielať na

Harry si postavil hlavu a Meghan musela v TOMTO prípade ustúpiť!

Archívna reportáž

Už je to takmer päť mesiacov, čo Harry a Meghan opustili definitívne kráľovskú rodinu a išli hľadať šťastie za oceán. Pôvodne si vybrali pokojné miesto v Kanade, to ich ale zjavne rýchlo omrzelo. Zrejme to bola Meghan, ktorá sa rozhodla presunúť rodinu do slnečnej Kalifornie.

Doteraz sa užívali Harry a Meghan výhody celebritnej lokality priamo v Beverly Hills. Mega vila prenajatá od známeho producenta Tylera Perryho však zjavne nebola dostatočne zabezpečená, aby rodinke poskytla úplné súkromie.

Ako sa sťažovali, nad hlavou im pravidelne lietali drony patriace s najväčšou pravdepodobnosťou paparazzom. To sa aj potvrdilo, keď prenikli na svet fotky Archieho hrajúceho sa na ich záhrade. Vtedy jeho rodičom praskli nervy a začali konať.

Bulvár to má u Meghan a Harryho skutočne nahnuté:

​Kým Meghan by situáciu vyriešila možno len trestným oznámením, Harry už nechcel o bývaní v Los Angeles ani počuť. Nešlo len o súkromie "zhora", Harry bol v mekke pozlátka a klebiet vyslovene nešťastný. "Harry to tam vyslovene nenávidel. Nasťahovanie v čase silnejúcej pandémie bolo zle načasované a stále im niekto zasahoval do súkromia," prezradil pre US Weekly nemenovaný zdroj z blízkosti páru.

​Aktuálne ich čaká sťahovanie do vily za 15 miliónov dolárov v kalifornskej Santa Barbare. Mega rezidencia s deviatimi spálňami, 16 kúpeľňami, kinom, posilňovňou, ihriskom a podobnými vymoženosťami je ďaleko od rušivých zdrojov. Los Angeles je 150 kilometrov vzdialené a Harry a Meghan by mali mať skutočne dostatok súkromia. Údajne to ale bolo princove želanie odísť z celebritného raja, zatiaľ čo jeho manželka si želala ostať nablízku kontaktom vhodným pre oživenie jej hereckej kariéry. Už je ale jasné, kto toto rozhodovanie vyhral.

Súvisiace články

Najčítanejšie