Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dokonalá rodinka! Justin Bieber sa ukázal s bábätkom!
Zdielať na

Dokonalá rodinka! Justin Bieber sa ukázal s bábätkom!

Archívna reportáž

Mladý spevák s búrlivou minulosťou sa azda skutočne rozhodol pre pokojný rodinný život. Prvý dôležitý krok bol vstup do manželstva s jeho vyvolenou a na druhom kroku, založení si rodiny, intenzívne pracuje, zdá sa.

Spevák Justin Bieber nenecháva nič na náhodu a spoločne s manželkou Hailey Baldwin si trénujú svoje budúce poslanie, byť rodičmi. Obaja sa túžbou po rodine nijako netaja a na sociálnej sieti zverejnili skutočne nežné fotky, na ktorých držia v náručí maličké bábätko.

Napriek tomu, že sú obaja ešte pomerne mladí a 23-ročná Hailey sa vyslovene vyjadrila, že v blízkej budúcnosti potomstvo ešte neplánujú, malé bábätko v náručí im mimoriadne pristane. V neposlednom rade zaujímalo fanúšikov, kto je ten malý uzlíček lásky a kto sú jeho šťastní rodičia.

Justin a Hailey Bieberovci sa vzali v septembri 2019, svojim fanúšikom vo videu ukázali, ako ich romantická svadba v Južnej Karolíne prebiehala:

"Tetine dievčatko," komentovala fotografiu vo svojom instagarmovom príbehu, čím potvrdila, že malé dievčatko menom Iris patrí jednej z jej sestier, Alaii Baldwin. Ani Justin neodolal pokušeniu držať v náručí toto malé, krehké stvorenie a treba uznať, že sa spevák na fotkách s malou Iris tvári veľmi prirodzene a sebaisto. "Moja maličká neter Iris. Pozrite si tie fotky a uvidíte tú najmäkkučkejšiu, chutnučkú guľôčku vo vašom živote! Veľmi vás ľúbim Alaia a Andrew! Je tak nádherná!" komentoval fotografie na svojom instagramovom profile.

Justin Bieber pôsobí s bábätkom v náručí ako profík, na to svoje si však s manželkou Hailey ešte netrúfajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My baby niece iris .. scroll through and whiteness the most squishy cute gumdrop ever!! Love you @alaiabaldwin and @andrewaronow ! She’s so precious!

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Ani otec roka, herec The Rock, sa nezdržal komentára a Justina priateľsky podpichol. "Tento obrázok hovorí za všetko. Očakávam od teba a Hailey, že budete mať bábätko v roku 2021," komentoval silák a súhlasilo s ním svojím páčikom takmer 40-tisíc sledovateľov. Len či je to dosť na motiváciu mladého páru.

Súvisiace články

Najčítanejšie