Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Manželstvo hviezdneho herca sa skončilo! Exmanželke odklepli mega mesačné výživné a majetok!
Zdielať na

Manželstvo hviezdneho herca sa skončilo! Exmanželke odklepli mega mesačné výživné a majetok!

Zdroj: SITA

V prípade rozvodu herca Ewana McGregora a jeho manželky Eve už padol rozsudok. Po dlhých rokoch stabilného manželstva sa ich cesty rozdelili a Ewanove srdce patrí už tri roky jeho o 14 rokov mladšej partnerke, herečke Mary Elizabeth Winstead.

Dnes už bývalá manželka Ewana McGregora však z rozpadu manželstva neodišla naprázdno a jej smútok azda zažehná skutočné štedré mesačné výživné. Podľa informácii denníka TMZ si Eve Mavrakis prilepší nielen o luxusnú nehnuteľnosť a autá, ale aj o hviezdne výživné vo výške desiatok tisíc libier. Zaistí tak slušný život nielen sebe, ale aj ich štyrom spoločným deťom.

​Práve výchova ich najmladšej, iba deväťročnej dcéry bola jednou z pálčivých otázok na rozvodovom súde. Eve totiž žiadala od súdu výhradnú staroslivosť o malú Anouk, no herec sa postavil proti a žiadal striedavú starostlivosť. Tú mu súd napokon odklepol, avšak herec sa musel s bývalou manželkou podeliť o svoj nemalý majetok.

Ewan McGregor je všestranne nadaný umelec, pozrite si skvelý spevácky výkon, ktorý predviedol spolu s Nicole Kidman vo filme Moulin Rouge:

Práve majetkové vyrovnanie zabralo právnikom a súdu dlhé dva roky, kým manželov rozviedol. Keďže ako jeden z mála hollywoodskych párov nemali podpísanú predmanželskú zmluvu, producentke Eve Mavrakis bude Ewan platiť mesačne až 40-tisíc libier, z ktorých je časť výživné na ich maloletú dcéru a zvyšok horibilnej sumy majú byť podiely zo ziskov z jeho starších filmov a seriálov, medzi ktorými nechýba aj hviezdna sága Star Wars. Taktiež sa stane majiteľkou nehnuteľnosti v Los Angeles v hodnote 6 a pol milióna dolárov a herec jej na účet musí poslať takmer pol milióna dolárov za súdne trovy.

Evan má so svojou exmanželkou okrem troch biologických dcér aj adoptovanú dcéru z Mongolska, volá sa Jamyan a má už 19 rokov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you to #michaelkaye [email protected]. #masks #coronavirus #style #protection Going out protected, but out in style

Príspevok, ktorý zdieľa Jamyan McGregor (@jamyan.mcgregor),

Kým sa niekomu zatočí hlava už pri týchto číslach, milovníci luxusných veteránov zalapajú po dychu. Ewan McGregor je totiž zberateľom a majiteľom 35 vozidiel, no po rozvode sa bude môcť tešiť "iba" z tridsiatich. Päť krásnych luxusných automobilov bude zaparkovaných v garáži bývalej manželky.

Ewan so svojou bývalou manželkou Eve Mavrakis:

Ewan McGregor s manželkou

Ewan McGregor s manželkou

Getty

​Reči o rozchode nabrali na intenzite už v roku 2017, keď sa zároveň začal aj románik Ewana s jeho terajšou partnerkou Mary Elizabeth Winstead. O rok neskôr už požiadal o rozvod, ktorý po dlhých dvoch rokoch uzavreli v auguste roku 2020. S Eve má herec štyri deti, 24-ročnú Claru, Esther (18), 19-ročnú Jamyan, ktorú s pár adoptoval z Mongolska keď mala štyri roky a najmladšiu Anouk (9).

Súvisiace články

Najčítanejšie