Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľké prekvapenie! Stabilný herecký pár sa rozvádza, TOTO je dôvod!
Zdielať na

Veľké prekvapenie! Stabilný herecký pár sa rozvádza, TOTO je dôvod!

Zdroj: Instagram/JG

Ani v celebritných kruhoch, tobôž medzi bežnými ľudmi, nie je úplne bežné rozvádzať sa po šesťdesiatke a po dlhých rokoch spolužitia. No v dnešnej dobe, plnej blahobytu a možností ako si predĺžiť mladosť, nie je nič nezvyčajné začať nový život aj na prahu dôchodku.

Americká herečka Jennifer Grey (60), ktorú azda najviac preslávila úloha sladkej Baby z legendárneho Hriešneho tanca, sa po dlhých devätnástich rokoch rozvádza. Mnohých zaujímal dôvod, ktorý dlhoročných partnerov rozdelil. Ten podľa denníka ETonline prezradil jej manžel Clark Gregg (58) prostredníctvom rozvodových papierov.

​Nevinnú Baby by ste v tvári herečky Jennifer Grey po mnohých plastických operáciách už len márne hľadali, no na šesť krížikov na chrbte vyzerá stále sviežo a mlado. S budúcim exmanželom Clarkom Greggom má 18-ročnú dcéru Stellu, ktorá sa vie uživiť aj sama, keďže už teraz zarezáva ako herečka na filmových pľacoch. V roku 2012 si dokonca zahrala vo filme pod režisérskou taktovkou svojho otca, ktorý si v komédii Trust me zároveň zahral hlavnú úlohu.

Pozrite si kultovú scénku z filmu Hriešny tanec s Jennifer Grey a Patrickom Swayzeom v hlavných úlohách:

"V januári sme sa po 19 rokoch spoločného života rozišli. Navždy však zostaneme milujúcou rodinou. Spoločne sme prišli k neľahkému rozhodnutiu o rozvode, naďalej si však budeme blízki a sme vďační za úžasnú dcéru, ktorú sme spoločne vychovali," informovala svojich fanúšikov ešte v júli na Instagrame herečka, ktorá priznala, že písanie tohto príspevku ju dohnalo k slzám. Dôvodom si v tom čase nechala z celkom pochopiteľných dôvodov pre seba.

Jennifer o rozpade manželstva a prebiehajúcom rozvode informovala na Instagramovom profile:

Dnes sa však rozvod už blíži do finále a odhaľuje sa aj pozadie rozpadu ich manželstva. Podľa informácii denníka ETonline, jej manžel Clark v rozvodových dokumentoch označil ako dôvod rozvodu v Hollywoode azda najčastejšiu príčinu - neprekonateľné rozdiely.

Clark Gregg s dcérou Stellou:

Instagram/Jennifer Grey

​Herci Jennifer Grey a Clark Gregg sa stali manželmi a rodičmi už v pomerne zrelom veku. Spoznali sa pri nakrúcaní televízneho filmu Road to Christmas. Jennifer vtedy ako 41-ročná otehotnela a vzápätí sa za o dva roky mladšieho Clarka vydala. Podľa vyznaní na sociálnych sieťach sa však zdá, že tak ako bol stabilný a pokojný ich vzťah, bude aj rozvod bez zbytočných emócií či súdnych prieťahov.

Súvisiace články

Najčítanejšie