Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obrovský strach v rodine Karlosa Vémolu! Koronavírusom nakazil partnerku aj 8-mesačnú dcérku!
Zdielať na

Obrovský strach v rodine Karlosa Vémolu! Koronavírusom nakazil partnerku aj 8-mesačnú dcérku!

Archívna reportáž

Veľmi ťažké chvíle prežíva rodina českého bojovníka MMA, Karlosa Vémolu. Po tom, čo oznámil, že je nakazený koronavírusom ukázali testy pozitívny nález aj u jeho dvoch milovaných dievčat, partnerky Lely a maličkej dcérky Lilinky.

Bojovník oznámil svoje výsledky už v pondelok, no testu predchádzali výrazné príznaky, preto sa preventívne od svojej rodiny izoloval. Žiaľ, ani to nepomohlo a test potvrdil, že sa vírusom nakazila aj partnerka Karlosa Vémolu, slovenská playmate Lela Ceterová a ich osemmesačné dievčatko Lilinka.

​Pre český denník iSport.cz sa Vémola posťažoval, že má ťažší priebeh ochorenia a sprevádzajú ho silné horúčky. Už pri prvých príznakoch sa od rodiny izoloval, no o pár dní sa prejavili príznaky u Lely a ich spoločnej dcérky. Testy vírus u oboch potvrdili a tak sa rodina opäť spojila a liečia sa spoločne. Vémola tvrdí, že chce byť svojej chorej partnerke po ruke a pomôcť s malou Lilinkou.

V našich končinách preslávil českého bojovníka Karlosa Vémolu zápas storočia s Attilom Véghom, ktorý pre neho však nedopadol najšťastnejšie. Slovenský obor ho knokautoval v prvých minútach ich stretnutia v Oktagone:

"Povedali nám, že teraz už je zbytočné mať rozdelenú domácnosť, aspoň môžem Lele občas pomôcť s malou," tvrdí bitkár a prezradil, že už od potvrdenia vírusu u neho mal o malú dcérku veľké obavy a tak trval na jej urýchlenom testovaní. "Má veľmi silnú horúčku. Ak to do piatich neprestane, máme ju zobrať na Bulovku (pražská nemocnica, pozn. red.) na infekčné oddelenie," prezradil ďalej v rozhovore pre český športový denník.

Lela Ceterová sa podelila o svoje pocity so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Množstvo fanúšikov jej vyjadrilo podporu, keďže strach o dieťa je azda ten najväčší v živote každej mamy a otca:

Aj Lela sa svojim fanúšikom na Instagrame zverila s pocitmi, ktoré prežíva po zistení výsledkov testu. Kvôli Lilinike už niekoľko nocí nespí a ako každá matka v takejto situácii, svoje pohodlie odkladá na bok. Podľa jej slov sa však stará o maličkú dcérku sama a naznačila, že v Prahe jej rodina a priatelia z Bratislavy veľmi chýbajú. "Dúfam, že sa môj stav nezhorší, zatiaľ len pretrváva bolesť hlavy, hrdla a kašeľ. Pretože potom ozaj neviem, kto sa bude o môjho malého anjelika starať. Zatiaľ to zvládam bez pomoci," napísala pod fotku unavenej tváre a vyvrátila tak partnerove tvrdenie, že sa o dcérku starajú v ťažkých chvíľach spoločne. Karlos si však za svojimi slovami stojí a obe jeho dievčatá radí medzi priority číslo jedna.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie