Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovský stres pre Meghan a Harryho! Ich 14-miliónová rezidencia je v ohrození!
Zdielať na

Obrovský stres pre Meghan a Harryho! Ich 14-miliónová rezidencia je v ohrození!

Archívna reportáž

Kalifornia zrejme nie je až takým ideálnym miestom na život, ako by sa zdalo. Ničivé požiare, časté zemetrasenia a nedostatok vody spôsobuje, že aj napriek celoročne peknému počasiu, tento kraj opúšťa čoraz viac jej obyvateľov. No tým, ktorí chcú preraziť v Hollywoode, ale aj tých, ktorým sa to už podarilo, ale sú závislí od ponúk hollywoodskych režisérov, nezostáva nič iné, ako zostať a dúfať, že ich to obíde. Meghan a Harry, ktorí nedávno získali drahú nehnuteľnosť v Santa Barbare, zažívajú taktiež horúce chvíle.

Podľa správ z USA sa jeden z požiarov totiž nebezpečne približuje mestu Santa Barbara, kde má svoje rezidencie okrem páru vojvodov zo Sussexu, viacero bohatých a známych Američanov, píše portál Express. Sídlo za 14 miliónov dolárov, ktoré Meghan s Harrym nedávno s výraznou finančnou pomocou princa Charlesa kúpili po dlhom hľadaní, je v ohrození. Rozsiahlej nehnuteľnosti, postavenej v romantickom štýle inšpirovanému európskym vkusom, by bola naozaj škoda.

Zdá sa, že páru dominuje Meghan, a preto nečudo, že sa Harry neustále prispôsobuje jej požiadavkám. Najskôr opustili Britániu a svoje sídlo Frogmore Cottage, ktoré dali zrenovovať za peniaze britských daňových poplatníkov, ktoré už ale vrátili. Potom sa pomerne rýchlo sťahovali z ich dočasného sídla v kanadskom Vancouveri, kde neboli prijatí podľa ich očakávania.

Dlh Británii je už splatený:

​Nakoniec zakotvili tam, kde to mnohí už vopred prorokovali. Usadili sa v okolí Los Angeles, kde sa Meghan narodila a kde sa cíti asi najlepšie. No predovšetkým, očakávalo sa, že Meghan túži opäť po návrate do šoubiznisu, čo sa aj prednedávnom potvrdilo mnohomiliónovou zmluvou so streamovacou službou Netflix. Nepohrdli ale ani inými výhodnými ponukami, takže o budúcnosť v prepychu majú postarané.

​Okamžite po príchode do LA sa Harry a Meghan stali, pochopiteľne, celebritami číslo jeden, čo ctižiadostivú Meghan zrejme veľmi teší. Rezidenta s britskou kráľovskou krvou tu doteraz nemali. No nie až natoľko, aby ostali bývať priamo v centre diania - Beverly Hills pre nich bolo evidentne príliš "horúce" z hľadiska záujmu paparazzov. No teraz im môže byť skutočne horúco, ak by sa oheň posunul smerom k ich novému obydliu. Meghan bude iste dúfať, že sa im smolu vyhne, lebo vrátiť sa do Británie, kde si nezískala srdcia obyvateľov a v popularite ju prevyšuje vojvodkyňa Kate, by iste nerada.

Súvisiace články

Najčítanejšie