Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vyhrážky o podrezaní a vniknutie do domu! Katy Perry s bábätkom v ohrození!
Zdielať na

Vyhrážky o podrezaní a vniknutie do domu! Katy Perry s bábätkom v ohrození!

Archívna reportáž

Sláva a úspech má nepopierateľne mnohé kladné stránky, no tou menej príjemnou súčasťou je strata súkromia. S tým prichádzajú aj isté príkoria, ktoré dokážu mať aj celkom temný charakter. Svoje by o tom vedel rozprávať novopečený otecko, americký herec Orlando Bloom a jeho nemenej slávna manželka.

Iba pár týždňov po násilnom vniknutí istého choromyseľného fanúšika Katy Perry do ich luxusnej a stráženej vily v Los Angeles sa musel herec Orlando Bloom ozbrojiť. Násilník sa totiž novopečenému oteckovi vyhrážal, že mu podreže krk, a tak so svojou manželkou žijú už niekoľko mesiacov v strachu. Podľa informácii denníka The Sun má síce tento človek zákaz priblíženia sa k speváčke a jej rodine, no sám útočník sa chvastal, že je aktívny strelec.

Aj keď prípad Williama Terryho, ako sa tento človek celým menom volá, už rieši polícia, slávny párik sa celkom logicky necíti bezpečne, kým sa tento živel pohybuje na slobode. A tak Orlandovi neostáva nič iné, ako sa chrániť všetkými dostupnými prostriedkami. Na nákupe v uliciach Los Angeles bol herec videný s takzvaným "kaserom", ktorý by mohol v prípade nebezpečenstva útočníka na niekoľko minút oslepiť.

Orlandova hviezda svieti nielen na hereckom nebi, ale aj na chodníku slávy. Herec má však so slávou aj mnohé zlé skúsenosti:

"Terry už dokázal, že vie byť nebezpečný a taktiež sa Orlandovi vyhrážal, že mu podreže krk. Na Twitteri sa opísal ako aktívny strelec," tvrdila podľa informácii spomínaného denníka speváčka na súde. "Posielal mi nechutné správy, mnohé sexuálneho charakteru," šokuje ďalej čerstvá mamička malej dcérky Daisy. Fotky vyzbrojeného herca v uliciach LA a tvár útočníka si môžete pozrieť v galérii TU.

Hviezdny pár oznámil narodenie prvého spoločného potomka iba začiatkom mesiaca, no radosť im kazí nepríjemný incident s choromyseľným fanúšikom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Repost @unicef ・・・ Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom),

Terry sa ešte začiatkom augusta 2020 pokúsil vlúpať do vily slávneho páru v čase, keď bola speváčka Katy Perry s dcérkou Daisy doma sama. Jeho úmysly našťastie zmarila ochranka, ktorá ho v poslednej chvíli zastavila. Tento psychicky chorý jedinec terorizuje speváčku a jej manžela už od decembra 2019 a v minulosti sa o Katy vyjadroval ako o jeho "obľúbenej prostitútke", či ako o svojej manželke. Orlandovej bývalej manželke a ich 7-ročnému synovi dokonca želal, "aby dostali covid-19 a zomreli". Normálni fanúšikovia speváčky a jej manžela však veria, že sa psychopat čoskoro dočká trestu a predíde sa tak najhoršiemu scenáru.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie