Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Beckham novým štýlom vyrazil dych! Spraví z TOHTO pekla trend?!
Zdielať na

Beckham novým štýlom vyrazil dych! Spraví z TOHTO pekla trend?!

Archívna reportáž

Byť neustále pod drobnohľadom médií je pre celebrity každodennou výzvou. Aj pri obyčajnom nákupe na nich striehnu senzáciechtiví paparazzi a hodnotia každý kúsok oblečenia, či dokonalosť vizáže a účesu. Avšak, slávny futbalista a manžel britskej módnej ikony, zdá sa, trendy udáva a preto nemá problém obliecť si aj poriadne odvážne kombinácie.

Hviezdny futbalista sa na módnu prehliadku svojej manželky, návrhárky Victorie Beckham (46), odel, či lepšie povedané obul vskutku štýlovo. Bežnému človeku by totiž za ponožky v sandáloch dala módna polícia určite "červenú kartu, avšak David Beckham (45) spôsobil, naopak, senzáciu.

Na fotografii, ktorú zdieľal na svojom instagramovom profile Romeo Beckham, 18-ročný syn niekdajšej hviezdy Manchesteru United vyzerá rodina Beckhamovcov vskutku štýlovo. Kráľovnou elegancie a módnou vlajkovou loďou tejto famílie je bezkonkurenčne mama Victoria Beckham. Tá nechala vyniknúť svoju štíhlu postavu v obtiahnutých nohaviciach s nažehlenými pukmi a strohou bielou košeľou s čiernou stužkou.

David Beckham si z módnej polície ťažkú hlavu nerobí. Po tom, čo mu za mobil za volantom zakázali polroka šoférovať si dáva pozor na skutočných policajtov:

"Som na teba veľmi pyšný," píše Romeo v popise fotky svojich najbližších, ktorá zachytáva náladu na módnej prehliadke odevnej značky patriacej jeho mame. Na prvý pohľad sú všetci členovia rodiny dokonale zladení, okrem Harper. Tá zvolila fialový odtieň šiat, no u zvyšku klanu prevládala sofistikovaná čierna a biela kombinácia. Avšak po detailnejšom náhľade bije do očí obuv 45-ročného športovca, jeho nohy zdobia snehobiele ponožky v čiernych sandáloch.

Romeo zdieľal na Instagrame fotografiu z módnej prehliadky značky Victoria Beckham. Mnohým vyčarila obuv Davida Beckhama úsmev na tvári:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

So proud of u mum ♥️♥️

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham),

Nevedno, či David čerpal inšpiráciu v niektorej z krajín východnej Európy, no keďže tento outfit prešiel prísnym okom jeho manželky a módnej expertky, je možné, že nadchádzajúca jar sa bude niesť v znamení tejto úsmevnej kombinácie. A bratia Česi budú trendsettermi, hoci si z nich mnohí robia už roky láskavý posmech.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie