Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lucie Bílá opäť pobúrila fanúšikov! Pred pár dňami doma s covidom, teraz už v divadle?!
Zdielať na

Lucie Bílá opäť pobúrila fanúšikov! Pred pár dňami doma s covidom, teraz už v divadle?!

Archívna reportáž

Lucie Bílá minulý týždeň fanúšikov nepríjemne prekvapila priznaním, že sa nakazila koronavírusom a rozvinula sa u nej choroba COVID-19. Vzápätí ich ale upokojila konštatovaním, že v jej prípade to nič hrozné nebolo. Nepoužila však práve najšťastnejšie slová a za to si vypočula aj kopu kritiky. A teraz opäť priliala olej do ohňa.

Skutočne by si asi nikto nepomyslel, že práve 54-ročná Lucie Bílá, ktorá sama našila stovky rúšok, bude napokon koronavírus a dopady choroby covid-19 bagatelizovať. No zrejme práve tým, že sama mala šťastie na veľmi ľahký priebeh, ju nazvala len "blbou chrípkou". S tým síce väčšina jej fanúšikov súhlasila, no našlo sa aj viacero takých, ktorí ju upozornili, že pri jej dosahu môžu byť takéto slová aj nebezpečné. Najmä, ak si ich vezmú k srdcu tí, pre ktorých by bola ohrozením skutočne aj obyčajná chrípka.

Akoby toho nebolo málo, päť dní po priznaní choroby Lucie opäť vyprovokovala istú časť svojich fanúšikov k silnejšej reakcii. Odfotila sa totiž bez rúška a navyše vo verejnom priestore.

Bílá bez fanúšikov nevie existovať:

​Po dlhých mesiacoch prerábania speváčka hlási radostnú správu. "Divadlo Lucie Bílé je konečne otvorené. Teším sa na vás," napísala k fotke z priestorov divadla, na ktorej rozhodne nevyzerá, že by bola po ťažkej chorobe. No nemá na tvári ani rúško, o to viac zaujalo niektorých fanúšikov ako je možné, že pár dní po chorobe už môže ísť na verejnosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Divadlo Lucie Bílé je konečně otevřené ...Těším se na vás....L❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Na priamu otázku speváčka priamo odpovedala. "Pozitívny test som mala pred 13 dňami. Dodržala som všetky pravidlá a verte mi, že by som nikdy nešla medzi ľudí, keby som mala čo i len najmenšie podozrenie, že by som ich mohla ohroziť," napísala Lucie a iste jej nikto nemá dôvod neveriť, hoci mnohí sa pohoršovali minimálne nad tým, že takmer nikto nemal rúška. Na otvorení divadla sa okrem fanúšikov zúčastnili aj herecké hviezdy, vrátane ďalej koronapozitívnej - Simony Stašovej. Aj tá ale vyzerala, že je už v najlepšom poriadku a s Luckou sa nedbali aj objímať. Na akcii chýbal Bílej partner, Radek Filipi, ktorý sa z covidu ešte stále lieči.

Súvisiace články

Najčítanejšie