Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hrozný pohľad! Jasmina a Rytmus sa ukázali tak, ako ich nikto nepozná!
Zdielať na

Hrozný pohľad! Jasmina a Rytmus sa ukázali tak, ako ich nikto nepozná!

Archívna reportáž

Jasmina a Rytmus sa vyznačujú nielen tým, že sú priam encyklopedickým prípadom šťastného páru, ale aj tým, že sú milujúcimi rodičmi malého Sanela, ktorého sa rozhodli neukazovať na sociálnych sieťach. Okrem toho je však ich poznávacím znamením ešte jedna vec - obaja milujú rovnako pohyb v prírode, na bicykloch, alebo v prípade rapera aj v ringu, a je to na nich vidieť.

Jasmine sa podarilo dostať do predpôrodnej formy veľmi rýchlo. Ako sama priznala, jej hlavným trénerom je Sanel, za ktorým nielen neustále behá, ale vďaka kočíkovaniu nachodí doslova kilometre. Rytmus nebol nikdy práve vychudnutý typ, jeho mohutnejšia postava je ale zložená najmä zo svalov, ktoré tvrdými tréningmi v ringu nenecháva upadnúť.

No nielen pohybom je človek živý. V prípade manželov Vrbovských možno hovoriť aj o veľkej láske k jedlu. Podľa fotiek si často dopriavajú najrôznejšie dobroty v reštauráciách, hoci je jasné, že ani Jasmina nie je v kuchyni úplne ľavá. Rytmus o svojich kulinárskych schopnostiach dosiaľ svet neinformoval, zrejme to teda nebude jeho silná stránka.

Toto je Jasminin recept na chudnutie:

​Napriek tomu, že holdujú dobrému jedlu, na ani jednom sa to neodzrkadľuje. O to viac šokovali fotografie, ktoré pridali obaja na svoje profily na Instagrame. "Prajem Vám sladučký utoroček," napísala Jasmina k fotke, ktorú výstižne doplnili hashtagy "10-kilové palacinky" a "20-kilová hlava". Na fotke by totiž Jasminu skutočne nikto ani náhodou nespoznal. Zjavne sa pohrala s aplikáciou a výsledok je, jemne povedané, veľmi nelichotivý. Rytmus sa zmohol na vysmiatych smajlíkoch s komentárom: "Cením modlenie pred palacinkami". Jasmina totiž mala skutočne ruky v modlitebnej polohe.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prajem Vám sladukčky utoroček❤️ #10kilovepalacinky #20kilovahlava

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

No ani raper nezaostal a tiež si vyskúšal aplikáciu. Obrovská hlava s grimasou poriadne šokovala a pobavila Rytmusových fanúšikov. "Do 21.10 dám na 87kg úplne s prehľadom," napísal vtipne odkazujúc zrejme na ťažkú váhu v boxerských zápasoch. Hoci skutočne pobavili, azda všetci museli uznať, že s podobnou vizážou by asi ani jeden o kariére, aká sa im podarila, ani nesnívali. Majú to šťastie, že realita je omnoho lepšia, ako výsledok z aplikácie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Do 21.10 dám na 87kg uplne s prehladom. @gymbeamsk #Projekt98kgHranol #PampuchVyjebany #Mech #StitnaZlaza

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Súvisiace články

Najčítanejšie