Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Trapas! Jaro Bekr sa TAKTO sekol s oslavou narodenín jeho manželky Moniky Hilmerovej!
Zdielať na

Trapas! Jaro Bekr sa TAKTO sekol s oslavou narodenín jeho manželky Moniky Hilmerovej!

Archívna reportáž

Tanečník a choreograf Jaro Bekr a herečka Monika Hilmerová tvoria stabilný a harmonický manželský pár už 11 rokov. Hoci pôsobia, akoby bol každý z nich úplne iný, zjavne im táto domnelá rozdielnosť svedčí a divoký Jaro je dokonalým protikladom nežnej Moniky. Jeho humor je povestný, no tentokrát nešlo o výstrelok.

Ona jemná blondínka s dokonalým prejavom, on potetovaný divoch. A predsa im to perfektne klape. Monika Hilmerová a Jaro Bekr sú šťastnými rodičmi 11-ročnej Zary a 8-ročného Leonarda. Podľa všetkého sú ale za Jarovým trapasom práve ony.

Monika Hilmerová oslavuje 7. októbra narodeniny. Tento rok je to malé jubileum - 45 rokov. To si nepochybne zaslúži oslavu a najmä rodiny s deťmi dobre poznajú, poriadna torta a "žúr" musia byť pri každej príležitosti. 

Pozrite si, aký je Jaro ako rodič:

​Zara a Leonard Bekrovci už boli zrejme veľmi nedočkaví, keď svojej mame pripravili prekvapenie deň vopred. "Toto ma dnes ráno čakalo, spolu s tortou a darčekmi a kresbami k mojim narodeninám, ktoré mám zajtra! Deti trochu poplietli dátum, že zmýlili aj Jara, ale vôbec nevadí, takto je to ešte väčšie prekvapenie a aspoň budem oslavovať až 2 dni," napísala zjavne pobavená oslávenkyňa na Instagram.

Monika odfotila prekrásnu kyticu a zatiaľ zrejme len symbolickú tortičku v tvare srdca, ktorá je skutočne krásnym prekvapením, hoci aj deň vopred. Ako dodala: "Pri takej úžasnej rodine mám narodeniny každý deň". V komentári jej srdiečka poslal nielen samotný pomýlený gratulant, ale hneď sa s blahoželaniami pridali aj fanúšikovia. V konečnom dôsledku tak tento omyl skutočne vypáli dobre - Monika si užíva narodeniny hneď dva dni, ako predpokladala.

Súvisiace články

Najčítanejšie