Jasno
17°
Bratislava
Šokujúce priznanie Gottovej manžela: Som GAY!
Zdielať na

Šokujúce priznanie Gottovej manžela: Som GAY!

Archívna reportáž

Nie je žiadnou raritou, že človek aj po niekoľkoročnom zväzku a deťoch príde k záveru, že ho priťahuje rovnaké pohlavie. Niektorí to cítia tak silno, že neváhajú vyjsť s pravdou von, aj za cenu, že najbližších to možno zabolí. Preto v otázke "coming out-u" nie je priestor na výsmech či zábavu, a mal by sa brať s vážnosťou a rešpektom. No zdá sa, že nie každý si je toho vedomý.

Dominika Gottová (46) má dosť starostí sama so sebou, nechtiac musí ale znášať aj rôzne výstrednosti, ktoré sa dejú okolo ešte stále jej manžela Tima Tolkkiho (54).Talentovaný fínsky hudobník a skladateľ neustále na Facebooku zásobuje svojich fanúšikov videami, fotografiami, či historkami zo svojho života, častokrát veľmi emotívnymi. Najmä vtedy, keď keď rieši svoje psychické problémy za pomoci alkoholu či iných omamných látok.

Na facebookovom profile tejto fínskej heavymetalovej hviezdy z kapely Stratovarius sa nedávno objavilo šokujúce prehlásenie. „Mám pre vás oznámenie. Po všetkých tých rokoch vám musím niečo povedať: Som gay,“ znelo v statuse. Jeho fanúšikovia nevedeli, čo si o tom majú myslieť, keďže Timo je známy skôr ako nenapraviteľný sukničkár, hoci takmer dvadsať rokov žil v manželskom vzťahu s Dominikou Gottovou, dcérou zosnulého Karla Gotta. Pod príspevkom sa spustila okamžite vášnivá debata, mnohí však neverili, že to napísal on sám. 

Timo Tolkki má mnoho fanúšikov nielen v rodnom Fínsku, ale aj vo svete. Poznajú ho dokonca aj v Latinskej Amerike, kde sa momentálne aj nachádza. Hudobné nadanie sa mu uprieť nedá, vypočujte si jeho hru na gitaru:

V komentároch sa objavujú aj vtipné poznámky: „Tak čo, kto ti vzal telefón?“ Alebo aj posmešky: „My sme to o tebe vždy vedeli, Timo, haha.“ Iní zas majú jasno: „To ťa pekne vytrolili. To sa stane, keď si neustrážiš otvorený profil,“ poučujú ho. „Chudák Timo, nechal niekde otvorený prehliadač a oni ho vyoutovali v španielčine,“ uvažuje ďalší fanúšik súdiac podľa skúseností, že Timo píše svoje príspevky zväčša po anglicky. Boli však aj takí, čo si mysleli, že chce Timo opäť iba za každú cenu upútať.

Timo v statuse vysvetlil, že sa stal obeťou hackerov:

Hello My Friends I’m back. My Facebook Account was hacked. My Phone was stolen and other things too. By the way although...

Uverejnil používateľ Timo Tolkki Pondelok 19. októbra 2020

​Nakoniec však sám hudobník potvrdil, že to bol iba nemiestny žartík ľudí, ktorí mu zobrali kontrolu nad facebookovým účtom. "Ahoj kamaráti, som naspäť. Môj facebookový účet mi zobrali hackeri a ukradli mi aj iné veci. A pre tých, ktorí by boli tak radi, že som sa priznal k svojej orientácii, využívam tento priestor, aby som verejne oznámil: Ja nie som gay," znelo v doplňujúcom a vysvetľujúcom statuse na jeho  profile. ​

Timo sa momentálne nachádza v Mexiku, kde spočiatku odišiel za exotickou kráskou. Románik dlho nevydržal, vzápätí sa však chválil fotkou s ďalšou dievčinou. Ktovie, ako to naozaj s jeho vzťahmi je, keďže sa pokúšal o návrat k Dominike. Tá ho však rezolútne odmieta, aspoň tak tvrdí bulvárnym médiám, ktoré sledujú takmer každý jej krok, odkedy odišla od Tima z Fínska a vrátila sa späť do Prahy.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie