Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika z Priateľov priznala, že svojho priateľa nevidela už 200 dní! TOTO je dôvod!
Zdielať na

Monika z Priateľov priznala, že svojho priateľa nevidela už 200 dní! TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Láska v čase korony, aj takto poeticky by sa dali opísať mnohé dnešné vzťahy, ktoré rozdelila karanténa či iné prísne opatrenia proti šíreniu vírusu. Svoje o tom vie aj sympatická herečka, predstaviteľka Moniky v obľúbenom seriáli Priatelia, ktorá sa so svojou láskou fyzicky nestretla už vyše pol roka.

Herečka Courteney Cox (56) v podcaste Vinyl Supper hudobníka Foya Vancea priznala, že svojho partnera Johnnyho McDaida (44) videla naživo naposledy v marci, iba chvíľu predtým ako udrela pandémia plnou silou. Vyrátala že je to už je to nekonečných 200 dní a porozprávala, ako si na vzťah na diaľku zvykla a ako prežíva dni bez svojej lásky.

Jedna zo šestice obľúbených "Priateľov", sympatická modrooká brunetka v spomínanom podcaste svojho kamaráta Foya prezradila, že napriek obrovskej túžbe objať svoju lásku prišla na to, že sa bez neho necítila až tak bezradná, ako si na začiatku pandémia myslela. Od jej partnera, Johnnyho McDaida, speváka severoírskej kapely Snow Patrol ju delí vzdialenosť celého oceánu, no zdá sa, že v zrelom veku dokáže aj láska na diaľku pretvrávať.

Courteney v podcaste hudobníka Foya Vancea prezradila, ako sa pasuje s karanténou a odlúčením od svojho partnera:

"Na začiatku som si pomyslela, no wau, tak čo teraz so sebou urobím? Každý deň varím, naučila som sa uvariť oveľa viac jedál, vycibrila som sa v tom," prezradila Corteney okrem iného v rozhovore. Avšak samotu jej okrem milovanej dcéry Coco zaháňajú aj dobré kamarátky. Jednou z nich nie je nikto iný, ako Jennifer Aniston alias Rachel, ktorá jej počas karantény robila spoločnosť. "Je skvelé mať spoločnosť dobrých kamarátiek počas karantény. Ja som tak trochu ustráchané kuriatko, a keď nemôžem byť s Johnnom, tak nechcem byť s Coco úplne sama," prezradila herečka, ktorá nedávno prežila chvíle hrôzy práve kvôli zákernému vírusu. Jeden z jej dvoch najbližších priateľov sa koronou nakazil a skončil vo vážnom stave v nemocnici.  "Boli u mňa na návšteve, potomsi len šli domov na tri dni pobaliť veci. Keď sa vrátili, urobili si test a vyšiel negatívny. Avšak Kevin sa o pár dní na to začal cítiť zle, zvracal. Kvôli negatívnemu testu sme si mysleli, že je to len nádcha. O štyri dni neskôr skončil na pľúcnej ventilácii a musel dokonca podstúpiť dialýzu. Už je v poriadku, zotavil sa, ale bola to strašná skúsenosť," opísala hrozivé dni seriálová Monika.

Courteney svojmu partnerovi Johnnovi McDaidovi, ktorého kvôli pandémii nevidela už dlhých 200 dní, vyznala prednedávnom lásku prostredníctvom spoločných romantických záberov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

7 years ago today I had my first date with this incredible man... and my life was changed forever. I love you J ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

V rozhovore však zazneli aj prijemnejšie témy a prišlo aj na to, ako sa vlastne so svojím partnerom pochádzajúcim zo Severného Írska rodáčka z americkej Alabamy zoznámila. "Johna som stretla vďaka Edovi (Sheeranovi, pozn. red.), keď spolu žili vo Venice. Zvykla som k nim chodievať, spoločne tam hrali muziku," prezradila romantické začiatky ich lásky. Courteney Cox však už veľkú lásku v živote zažila, so svojím manželom Davidom Arquettom sa zoznámila pri nakrúcaní hororového kinohitu Vreskot. Od roku 1999 tvorili pomerne stabilný pár v 14 rokov trvajúcom manželstve, z ktorého vzišla aj ich spoločná dcéra Coco (16). Pár sa v roku 2013 rozviedol, no vzťahy rodičov ostali naďalej korektné a kamarátske.

Súvisiace články

Najčítanejšie