Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dara ICH ukázala naplno! Detailným záberom na jej nahé prsia šokovala fanúšikov!
Zdielať na
Hudba

Dara ICH ukázala naplno! Detailným záberom na jej nahé prsia šokovala fanúšikov!

Archívna reportáž

Dara Rolins nemá s nahotou problém, to už dokázala viackrát. No obvykle fotky, ktoré zverejňovala, ukazovali intímne partie skôr v náznakoch, alebo z uhla, keď nebolo všetko podané ako na tanieri. Tentokrát sa ale rozhodla rozlúčiť s kraľovaním na titulke prestížneho časopisu dychberúcim detailom.

Dara Rolins má telo, ktorému nemá čo vytknúť azda ani ten najväčší kritik. Ani vychudnutá, no rozhodne nie bacuľatá, s perfektne vyrysovanými svalmi a pevnou pokožkou. A to všetko ako onedlho 48-ročná. Čo nebolo od prírody dokonalé, tomu pomohla jógou, tancom a absolútnou disciplínou. Ak nepomohlo ani to, ľahla pod nôž a nechala si to upraviť.

Nos a prsia - tieto dve úpravy Dara priznáva a nie je dôvod jej neveriť, žeby ešte niečo skrývala. Fantastickú figúru by jej "nevystružlikal" žiadny chirurg, na tej musela roky pracovať sama. A keď už toľko pracovala, prečo by sa aj neukázala.

Postava Dary Rolins je už priam legendárna:

Dara sa ukazuje rada a často a okrem toho, že sa nedbá pochváliť, iste mnohých ľudí aj inšpiruje a napokon - pekne si privyrobí. S aktuálne 666 tisíckami fanúšikov na Instagrame patrí medzi najvplyvnejšie celebrity Česka a Slovenska. Počty jej pribúdajú nepochybne aj vďaka fotkám, ktoré pridáva. "Dnešným dňom končí moje mesačné kraľovanie na titulke Vogue. Novou covergirl, ktorej predávam štafetu, je dychberúca Irina Shayk. Musím povedať, že napriek všetkým fuc*upom, ktoré tento rok priniesol svorne, nám všetkým, bude paradoxne a zároveň pre mňa, v mnohých ohľadoch práve TENTO rok navždy extrémne výnimočný. Ako keby išlo o určitú kompenzáciu," netají hrdosť a nadšenie, že sa jej podarilo dostať hneď na dve titulky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnešným dňom končí moje mesačné kraľovanie na titulke @vogueczechoslovakia? Novou #covergirl ktorej predávam štafetu je dychberúca Irina Shayk? Musím povedať, že napriek všetkým fuckupom, ktoré tento rok priniesol svorne, nám všetkým, bude paradoxne a zároveň pre mňa, v mnohých ohľadoch práve TENTO rok navždy extrémne výnimočný✨Ako keby išlo o určitú kompenzáciu:)?...Mať titulku @forbescesko & @vogueczechoslovakia v jednom roku je dósť dobré, na dievča z Dúbravky????. Takže áno, ešte raz??Som vďačná za všetky príležitosti, tie premenené, aj tie, ktoré mi na mojej ceste zlomili väz. Snívať, veriť si, byť trpezlivá a úprimne oddaná tomu, čo vás najviac naplňuje, svojmu poslaniu/ snaženiu/ práci/ koníčku- kedy v ideálnom prípade hovorím stále o tom jednom, JE cesta ku šťastiu:). A ja som toho živým dôkazom❤️.Takže jupí, funguje to a ideme ďalej:), pretože #thereisALWAYSmoretoexplore ??✨?........................♾

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

"Mať titulku Forbes & Vogue v jednom roku je dosť dobré, na dievča z Dúbravky. Takže áno, ešte raz - som vďačná za všetky príležitosti, tie premenené, aj tie, ktoré mi na mojej ceste zlomili väz. Snívať, veriť si, byť trpezlivá a úprimne oddaná tomu, čo vás najviac naplňuje, svojmu poslaniu/ snaženiu/ práci/ koníčku, keď v ideálnom prípade hovorím stále o tom jednom, JE cesta ku šťastiu. A ja som toho živým dôkazom," napísala motivačne a s pokorou hviezdna speváčka. Okrem jej slov ale fanúšikov iste zaujali azda ešte viac jej prsia. Tie totiž ukázala v detaile, s jasne viditeľnými bradavkami ovinutými len špirálou extravagantného modelu. Prekvapivo, nenabehla celá mravnostná zložka fanúšikov s kritikou. Takmer všetci Daru s nadšením chválili a dokonca sa zdalo, že jej úspech aj prejú. Príjemné prekvapenie nepochybne aj pre samotnú speváčku.

Súvisiace články

Najčítanejšie