Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Monika Beňová sa ohlásila z pôrodnice! TOTO ju tam trochu predčasne dostalo!
Zdielať na

Monika Beňová sa ohlásila z pôrodnice! TOTO ju tam trochu predčasne dostalo!

Archívna reportáž

Dlhoročnej političke a europoslankyni, 52-ročnej Monike Beňovej, končí ôsmy mesiac tehotenstva. Čo nevidieť sa stane mamou malej Leušky. Správa, ktorá šokovala pred pár mesiacmi celé Slovensko, sa tak onedlho stane skutočnou - Monika Beňová privedie na svet dieťa vo veku, keď už na to drvivá väčšina žien ani nepomýšľa, či lepšie povedané, už to ani nie je fyzicky možné.

Tak 48-ročnej Vendule Pizingerovej, ako aj 52-ročnej Monike Beňovej napísalo mnoho zloprajných ľudí skutočne odporné veci, keď sa tieto šťastné ženy pochválili, že čakajú bábätko. Smutné bolo, že väčšina kritiky prišla od žien, ktoré ani náhodou neukázali, žeby mali držať spolu. No všetky tie hororové predpovede sa ukázali byť úplne mimo.

Vendula prežila tehotenstvo absolútne idylicky a už týždeň sa teší z malého Josefka. Monika Beňová sa tiež drvivú väčšinu druhého stavu radovala z bezproblémového priebehu a skutočne až do oficiálnej materskej bola stále aj veľmi aktívna. No tesne pred finále sa situácia predsa len trošku zdramatizovala.

Monika Beňová patrí medzi naše najaktívnejšie europoslankyne:

​Monika Beňová končí 35. týždeň tehotenstva, ideálne by bolo udržať bábätko v brušku ešte aspoň dva či tri týždne. No už teraz prekvapila fotkou z pôrodnice. "Tak my ideme do cieľovej rovinky. Lea sa má fantasticky a rastie a rastie, jej mamča ma trochu vyšší tlak a cukor a takéte tie záverečné problémiky, ale zvládame ich," napísala k fotke. Typické komplikácie v závere tehotenstva avizovala už pred pár dňami a situácia sa zrejme nezlepšila, naopak.

Monika Beňová sa preto radšej odovzdala do rúk odborníkov, aby sa stav nezmenil na preeklampsiu, alebo až na život ohrozujúcu eklampsiu. Tí teraz iste robia všetko preto, aby bábätko v brušku ešte nejaký čas udržali, no rozhodne to nebude na úkor riskovania zdravia či dokonca života oboch. Dievčatko je už iste dostatočne donosené, aby si na svete poradilo. Možno teda očakávať, že onedlho už príde europoslankyňa s tou najkrajšou správou. "Veľmi sa už na seba tešíme a vôbec, tešíme sa na všetko. Mám vás rada, som obrovská, opuchnutá, zle sa mi dýcha ale som šťastná," odkázala Beňová z pôrodnice. Teraz jej snáď už aj neprajníčky spred pár mesiacov držia palce.

Súvisiace články

Najčítanejšie