Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slávna modelka úplna NAHÁ! Deväť mesiacov po pôrode ukázala aj nedokonalosti!
Zdielať na

Slávna modelka úplna NAHÁ! Deväť mesiacov po pôrode ukázala aj nedokonalosti!

Archívna reportáž

Modelka Ashley Graham je napriek veľkosti XXL veľmi žiadaná a zdobí titulné stránky mnohých lifestyleových časopisov, čím dvíha sebavedomie ženám rôznych veľkostí po celom svete. Okrem fotenia pre časopisy robí Ashley na sociálnych sieťach aj osvetu venovanú témam materstva a rodičovstva.

Pre modelku Ashley Graham (32), ktorá sa stala začiatkom tohto roku mamičkou prvorodeného synčeka, nie je problém pózovať iba pár mesiacov po pôrode celkom nahá. A to aj napriek tomu, že jej telo nie je ani zďaleka štíhle a pokožka dokonale jemná. Koniec koncov je slávna práve vďaka tomu, že sa v roku 2016 stala prvou modelkou spodnej bielizne v nadmernej veľkosti a vyvolala tým veľký ohlas verejnosti.

​Počas tehotenstva sa plus size modelka Ashley Graham pravidelne zverovala fanúšikom so svojimi pocitmi či fotografiami bruška a odkedy sa stala mamičkou, vedie online tematický blog s názvom Život novopečenej matky. V ňom zdieľa svoje každodenné zážitky a skúsenosti ohľadom starostlivosti o synčeka. Ukazuje, ako mu vymieňa pokakané plienky, dojčí či prezlieka ho. Nestráni sa ani dojčenia na verejnosti, čo dokazuje aj fotkami na Instagrame, ktoré ocenili aj jej slávne kolegyne zo šoubiznisu, ako speváčka Demi Lovato či modelka Helen Christensen. Ashley vždy kladie dôraz na prirodzenosť, ktorá sa stále viac prediera do popredia.

Ashley však nie je žiadna lenivá knedľa, zdravý životný štýl odporúča aj ženám s oblejšími krivkami. Pre ne pripravila na svojom Youtubovom kanáli fitness výzvu, v ktorej si s ňou môžu spoločne zacvičiť:

Mnohí fanúšikovia Ashley obdivujú najmä pre jej odvahu venovať sa tabuizovaným témam. Takmer nič  pred nimi neskrýva a jej nedávne krátke video, ktoré detailne ukazuje hlboké strie, ktoré jej ostali ako pamiatka na krásne obdobie tehotenstva, malo na Instagrame až päť miliónov vzhliadnutí. Fotografiu nahého tela deväť mesiacov po pôrode nazvala stručne „Nahé veľké dievča“. Ona sama má veľkú oporu vo svojom manželovi Justinovi Ervinovi (30), s ktorým sú spolu už 10 rokov. Je pre ňu aj najlepším priateľom a radcom. Obaja sa veľmi tešia zo spoločného potomka, ktorého pomenovali netradične dlhým menom Isaac Menelik Giovanni.

Modelka je na svoje telo pyšná, dokázalo predsa vynosiť, porodiť a kŕmiť jej milovaného synčeka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

nakie big girl ??

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Ashley nemá problém predviesť nedokonalosti, na internete úspešne rúca rôzne mýty, aj tie o dokonalom materstve či bezbolestnom pôrode. Na svojom príklade dokazuje, že materstvo nie sú len dúhy a motýlikovia, a že je potrebné hovoriť aj o tých menej príjemných momentoch a nárokoch, ktoré sú na telo ženy kladené v tomto období. Jej otvorene zdieľané skúsenosti pomáhajú najmä prvorodičkám, ale sú venované nielen im, ale aj všetkým ženám na svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie