Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hrozivá diagnóza! Obľúbený herec priznal, že má rakovinu!
Zdielať na

Hrozivá diagnóza! Obľúbený herec priznal, že má rakovinu!

Archívna reportáž

Nielen koronavírus trápi ľudí na celom svete. Ešte stále je za najzákernejšiu chorobu považovaná rakovina, ktorá si svoje obete nevyberá. A výnimky neplatia ani medzi slávnymi a bohatými.

Americký herec Jeff Bridges, známy z filmov Thunderbolt, Zmätok v duši, no najmä už kultového filmu Big Lebowski, má lymfóm, no jeho prognóza je dobrá. Oscarový herec o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete.

Sedemdesiatročný rodák z Los Angeles o svojom stave informoval na Twittri. "I keď je to vážna choroba, mám šťastie, že mám okolo seba úžasný tím lekárov a prognóza je dobrá. Začínam s liečbou a budem vás priebežne informovať o svojom zotavovaní," napísal držiteľ Oscara. Okamžite sa začali kopiť priania skorého uzdravenia, Jeff totiž patrí medzi skutočne obľúbených hercov.

Za hlavnú úlohu v filme Zmätok v duši si Jeff Bridges vyslúžil okrem Oscara aj cenu Zlatý glóbus:

Aby ukázal vďačnosť za toľko priazne predsa len ešte niečo dodal. "Som nesmierne vďačný za lásku a podporu od mojej rodiny a priateľov. Ďakujem vám za vaše modlitby a priania všetkého dobrého. A keď už vás tu mám - prosím, nezabudnite ísť voliť, pretože v tom sme všetci spolu," agitoval aj v ťažkej situácii. 

Známy herec oznámil smutné správy na svojom profile na Twitteri, avšak vďaka dobrým prognózam ho humor neopúšťa:

Jeffrey Leon Bridges získal prvú nomináciu na Oscara v roku 1972, a to za jeden z prvých filmov, v ktorých si zahral - drámu Posledné filmové predstavenie (1971). Ďalšie nominácie si vyslúžil za krimi Thunderbolt a Lightfoot (1974), sci-fi Starman (1984), drámu Obhajoba (2000), western Skutočná guráž (2010) a westernovú drámu Za každú cenu (2016). Svojho prvého a zatiaľ jediného Oscara získal v roku 2010 za hlavnú úlohu v dráme Zmätok v duši (2009). Venuje sa aj produkcii, fotografovaniu, hudbe a maliarstvu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie