Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bohuša Matuša a jeho Lucinku vraj čakajú problémy! Hrozba predčasného pôrodu a krach vzťahu!
Zdielať na

Bohuša Matuša a jeho Lucinku vraj čakajú problémy! Hrozba predčasného pôrodu a krach vzťahu!

Zdroj: Instagram/LP

Svojrázny pár, ktorý vekovo delí až 30-ročný rozdiel, český spevák Bohuš Matuš (47) a jeho priateľka Lucie (17), nemajú problém zverejňovať svoj súkromný život. Dvojica, podľa Luciiných slov, začala spolu chodiť "až" od jej pätnástich rokov, Bohušovi však povedala, že má devätnásť. Vzťah nabral takú intenzitu, že zanedlho začali obaja dokonca uvažovať o spoločnom dieťati a ich prianie sa tento rok stalo realitou. Lucia je v šiestom mesiaci tehotenstva a narodiť sa má dievčatko.

Až počas tehotenstva si Lucie Palkaninová zriadila profil na Instagrame, kde sa zverovala so svojimi pocitmi a skúsenosťami z tehotenstva a mala vraj až 8 000 sledovateľov. Nevedno prečo jej ho ale zrušili, predpokladá, že niekto jej profil zlomyseľne nahlasoval. No aktuálne má iné starosti - nastávajúcich rodičov čaká sťahovanie. Spolu s Bohušom budú bývať v byte s veľkým balkónom, na ktorý sa Lucia veľmi teší.

Na budúcnosť páru sa na žiadosť eXtra.cz pozrela prostredníctvom kariet veštkyňa Graciela. Žiaľ, nepriniesla dobré správy. Podľa kariet čakajú Bohuša a Luciu samé problémy. Budúci rodičia vraj môžu očakávať komplikácie aj v súvislosti s tehotenstvom.

Ktovie, či bola inšpiráciou pre túto pieseň Lucinka:

Mladučká Lucie je totiž podľa kariet fyzicky slabá a preto jej hrozí predčasný pôrod. „Vidím, že porodí už v siedmom mesiaci tehotenstva,“ veštila z kariet vedma Graciela. Materstvo bude vraj pre Luciu veľmi náročné a neustále bude potrebovať Bohušovu pomoc. To podľa veštby spôsobí u Bohuša mrzutosť a stratu energie. „Do budúcnosti by si mal dávať pozor na svoje srdce, ktoré je ohrozené,“ varujú karty ešte aj Bohuša pred zdravotnými problémami. A dokonca ani plánovaná svadba sa možno neuskutoční. „Teraz sú obidvaja presvedčení, že im láska vydrží, Bohuš ale v hĺbke duše vie, že to rýchlo skončí. Lucia na ňom bude hľadať chyby, a on preto radšej utečie,“ prekvapuje ďalej Graciela.

​Okrem nespokojnosti sa vo vzťahu objaví aj nevera. „Lucia vie, že je pre ňu Bohuš dobrá partia kvôli peniazom. Nakoniec si ale začne hľadať niekoho mladšieho,“ ukončila veštbu Graciela. Je až zarážajúce, že snáď nič pozitívne karty nepriniesli. No, našťastie, karty, veštci, aj všelijakí jasnovidci sa zvyknú mýliť. Všetko môže všetko dopadnúť inak a pokiaľ im láska vydrží, zdolajú všetky nástrahy osudu. Jednu vec si ale budú môcť overiť už onedlho - či Lucie skutočne porodí predčasne. Treba držať palce, aby sa tak nestalo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie