Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rýchly koniec lásky! Nvotová hlási rozchod s bývalým priateľom prezidentky Čaputovej!
Zdielať na

Rýchly koniec lásky! Nvotová hlási rozchod s bývalým priateľom prezidentky Čaputovej!

Archívna reportáž

Pred pár mesiacmi prekvapila verejnosť informácia o vzťahu hudobníčky, herečky, sprievodkyne a podnikateľky Doroty Nvotovej s hudobníkom Petrom Konečným. Ten predtým tvoril pár s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Dorota a Peter si verejne vyznávali lásku a budili dojem, že obaja stretli konečne svoju osudovú lásku. Už je jasné, že to tak nie je.

Po troch manželstvách by nejeden človek 37-ročnej dcére herečky Anky Šiškovej a hudobníka Jara Filipa doprial lásku na celý život. V júni to už vyzeralo nádejne. Tak Dorota Nvotová, ako aj 52-ročný Peter Konečný zverejnili na sociálnej sieti vzájomné vyznania lásky. „Spájajú nás takmer všetky naše aktivity - obaja fotíme, píšeme a robíme hudbu. Je to až neuveriteľné, že má niekto tú istú umeleckú trojkombináciu,“ štebotala Dorota začiatkom leta Novému Času.

Peter Konečný vo vyznaniach nezaostával, a skutočne sa zdalo, že lepšiu polovičku si už nájsť nemohli. „Dorotku som našiel ako najkrajšiu truhlicu na dne oceána. Vôbec ma neprekvapilo, že vnútri je poklad. Nevrátim ho,“ tvrdil vtedy. No zjavne už "poklad" vrátil, píše portál čas.sk.

Vypočujte si jednu z Dorotiných piesní o jednom z jej najobľúbenejších miest:

Le tri mesiace vydržala láska tohto páru. Osudným sa im podľa všetkého stalo práve to, ako veľa času spolu trávili a spoznávali sa. „Poviem k tomu len, že v tom neboli žiadne iné ženy ani muži, len sme sa bližšie spoznali a uvedomili si, že to nepôjde,“ povedala Nvotová Novému Času na margo rozchodu. K tomu došlo už pred mesiacom. K ukončeniu vzťahu sa Konečný odmietol vyjadriť.

​Dorota nezažíva práve ľahké obdobie. Okrem rozchodu ju naplno zasiahla aj koronakríza, ktorej obeťou sa stali azda najvýraznejšia odvetia kultúry a cestovného ruchu. A presne tým sa Nvotová živí. Prednedávnom musela predať aj svoj domček v Devíne, no pokúšala sa aj o predaj ešte nenahratých piesní, čo sa jej aj úspešne podarilo. Najnovšie ponúkla už aj hudobné nástroje, ktoré sú jej láskou aj živobytím, a podľa inzerátu na Facebooku sú klávesy už aj predané za 1000 eur.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie