Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Meno budúceho Bonda odhalené! Bude to žena, afroameričan, alebo..?
Zdielať na

Meno budúceho Bonda odhalené! Bude to žena, afroameričan, alebo..?

Zdroj: Reprofoto/YouTube.com

Oznámeniu o tom, kto bude nový James Bond už tradične predchádzali mnohé špekulácie a dohady. Asi každý si vie v legendárnom agentovi britskej tajnej služby predstaviť práve ten svoj idol. No zdá sa, že o nadchádzajúcom predstaviteľovi charizmatického agenta je už rozhodnuté. Jasá najmä, ale iste nielen, ženská časť filmového publika.

Podľa informácií magazínu The Vulcan reporter sa novým Jamesom Bondom stane herec známy z filomv Venom či z oscarovej snímky Revenant, britský fešák Tom Hardy (43). Nahradí tak po 14 rokoch v tejto prestížnej úlohe hereckého kolegu taktiež britskej národnosti, 52-ročného Daniela Craiga.

Tvorcovia filmu o agentovi s príslušným číslom 007 sa rozhodli pre zmenu, no po špekuláciách o tom, že si agenta zahrá herec afroamerického pôvodu či dokonca ženského pohlavia ostali predsa len verní pôvodnému imidžu britského agenta tajnej služby. Meno herca Toma Hardyho síce nebolo ešte oficiálne potvrdené, no spomínaný portál tvrdí, že tvorcovia filmu mali jasno už dávno, keďže herec úspešne prešiel konkurzom už začiatkom leta 2020.

Tom Hardy si zahral aj vo filme Revenant po boku oscarového Leonarda DiCapria:

​Producenti plánovali oznámiť meno už na premiére najnovšej bondovky s názvom Nie je čas zomrieť, no všadeprítomná koronakríza prekazila aj túto udalosť. A tak bude, zdá sa, až do budúceho roku, keď sa definitívne potvrdí meno nastávajúceho Jamesa Bonda. okolo Toma Hardyho ešte celkom rušno. Požehnanie na túto úlohu mu dal ešte v roku 2018 aj legendárny Pierce Brosnan, ktorý bol do úlohy obsadzovaný v rokoch 1994 až 2005. Podľa neho si aktuálny herec Daniel Craig na úlohu posledné roky sťažoval. "Dala mu poriadne fyzicky zabrať. Ale po ďalšom filme bude Tom Hardy dobru voľbou na Bonda. Potrebujete totiž herca, ktorý tou úlohou dokáže poriadne zatočiť," vyjadril sa na adresu Toma ešte pred dvomi rokmi  írsky elegán, 67-ročný bývalý agent 007 Pierce Brosnan.

Herec momentálne hviezdi vo filme o obávanom mafiánovi Al Caponem, symbole americkej mafie v 20. rokoch 20. storočia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Capone May 12 Chasing Fonzo ♠️?

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy),

Avšak ešte stále môže ísť iba o hru na mačku a myš s nedočkavými fanúšikmi bondovky. V talóne ešte stále svietia mená ako Robert Pattison známy z upírskej ságy Twilight či herec Richard Madden, ktorého zas preslávila úloha Roberta Starka v najúspešnejšom seriáli všetkých čias, Hry o tróny. Avšak podľa odborníkov sú obaja herci vo svojich 34 rokoch na túto úlohu ešte primladí, a tak sa predsa len misky váh prikláňajú k zrelšiemu a skúsenejšiemu hercovi Tomovi Hardymu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie