Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Pohľad do detskej izby! V TEJTO supermodernej postieľke bude spať dcéra Moniky Beňovej!
Zdielať na

Pohľad do detskej izby! V TEJTO supermodernej postieľke bude spať dcéra Moniky Beňovej!

Archívna reportáž

Slovenská europoslankyňa a dlhoročná politička, 52-ročná Monika Beňová, sa stane onedlho po druhýkrát mamou. Jej 31-ročný syn Martin dostane sestričku, hoci by už sám dávno mohol byť otcom. Teraz chce ale v prvom rade pomáhať mame s bábätkom, spoločne s jej o 16 rokov mladším partnerom Ľubomírom Klčom.

Monika Beňová sa už svojej Leušky nevie dočkať. Do jej príchodu na svet však ostáva ešte zhruba 7 týždňov. Treba ale povedať, že ak sú varovania pred tehotenstvom vo vyššom veku napríklad aj pre fyzickú namáhavosť, ktorú už vraj staršie telo nezvládne tak, ako u dvadsiatničiek, v prípade europoslankyne sa žiadne komplikácie nevyskytli. Nepribrala, nepôsobí uťahane a stále sa aktívne venuje práci.

No predsa len už je Monika Beňová aj oficiálne na materskej dovolenke a tak nastal čas na finálne prípravy. Kým oblečenie nakupuje pomaly od prvého dňa, ako sa aj pochválila na sociálnej sieti, zariadenie detskej izby si nechávala až na záver.

V roku 2017 sa Beňová rozviedla s Fedorom Flašíkom:

​V stredu večer sa pochválila vychytávkou, ktorá jej bude zrejme tak trochu suplovať aj opatrovateľku, či lepšie povedané - náručie mamy. Zadovážila si totiž supermodernú detskú postieľku, ktorá je zároveň aj kolískou. No na rozdiel od tých klasických, táto hojdá sama. Podľa všetkého sa na našom trhu zatiaľ nenachádza, Monika si ju zrejme objednávala, alebo priamo kúpila v niektorej zo západoeurópskych krajín. Cena postieľky určenej na prvé mesiace života je približne 350 eur. Okolo sto eur stojí aj značková deka, ktorú má Lea v postieľke už pripravenú.

Vo videjku nechala Monika Beňová aspoň jedným očkom fanúšikov nahliadnuť aj na podobu detskej izby, ktorá je zatiaľ len veľmi jednoducho zariadená. "Ešte dve skrinky budúci týždeň a všetko je hotové," raduje sa nastávajúca dvojnásobná mama. Teraz je dôležité ešte aspoň mesiac udržať bábätko v brušku a potom nastane skutočná radosť s maličkou princeznou. Pre jej otca Ľubomíra bude prvým potomkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie