Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Seriálový Brandon o Brende v poslednom štádiu rakoviny: Shannen je tvrdé dievča!
Zdielať na

Seriálový Brandon o Brende v poslednom štádiu rakoviny: Shannen je tvrdé dievča!

Archívna reportáž

Tento rok, žiaľ, nie je pre hollywoodsku herečku známu z legendárneho seriálu 90. rokov Beverly Hills 902 10, veľmi priaznivý. Seriálová Brenda začiatkom roka priznala, že sa jej vrátila rakovina prsníka, a to dokonca rovno v poslednom, štvrtom štádiu. Mnohí fanúšikovia a kolegovia jej aj prostredníctvom sociálnej siete vyjadrovali a stále vyjadrujú podporu.

Herečka Shannen Doherty (49) sa po vypuknutí pandémie pred svetom uzavrela do bezpečia a súkromia svojho domu s rozľahlou záhradou. Pre jej chorobou oslabené telo by totiž mohol byť zákerný vírus fatálny. Občas ju však predsa len navštívi niekto z úzkeho kruhu priateľov a najbližších a sú pre ňu veľkou oporou.

Podľa informácií portálu Today ju v boji s chorobou podporuje aj kolega Jason Priestley (51), s ktorým si zahrala v populárnom seriáli Beverly Hills 90210, kde tvorili pár súrodencov - dvojičky Brandona a Brendu. Medzi obomi sa vtedy vytvorilo silné puto a trvá dodnes. Jason je s vážne chorou herečkou v neustálom kontakte, či už telefonickom alebo aj osobnom. Shannen mu podľa jeho slov dôveruje a on ju nechce sklamať.

Herečke prospela aj práca, so starou partiou z Beverly Hills 902 10 nakrútili novú sériu populárneho seriálu:

​V rozhovore pre americkú televíznu reláciu Studio 10 Jason Priestley prezradil, že sa s ňou v predchádzajúci deň rozprával a bola vraj vo veľmi dobrej nálade. „Shannen je tvrdé dievča. Je to bojovníčka a vždy ňou bola. Viem, že bude aj naďalej bojovať s chorobou, ako najlepšie bude vedieť,“ rezolútne dodal. Samotná herečka o svojom zdravotnom stave už nechce veľmi hovoriť, zmieriť sa s touto diagnózou je pre ňu veľmi ťažké. Napriek tomu, že šance na uzdravenie sú minimálne, však nevzdáva svoj boj s pliagou, ktorá ju trápi už od roku 2015.

Shannen sa napriek ťažkej diagnóze snaží držať v dobrej nálade a obklopuje sa blízkymi priateľmi, najčastejšie jej robí spoločnosť kamarátka a kolegyňa Sarah Michelle Gellar či seriálové dvojča, herec Jason Priestley:

​Nedávno sa Shannen na svojej záhrade dobre bavila spoločne s najlepšou priateľkou, herečkou Sarah Michelle Gelar pri fotení v zábavných pózach s pohármi vína. Zdá sa, že zmysel pre humor jej zatiaľ nechýba a udržuje si pozitívnu náladu, pokiaľ sa len dá. Shannen si evidentne uvedomuje, že je dôležité, aby sa tešila z každej maličkosti, čo môže jej život predlžiť aj o niekoľko rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie