Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ďalšia rana pre Ivanu Gottovú! TÚTO prekážku v jej plánoch skutočne nečakala!
Zdielať na

Ďalšia rana pre Ivanu Gottovú! TÚTO prekážku v jej plánoch skutočne nečakala!

Archívna reportáž

Zdá sa, že situácia v Česku je už skutočne dramatická. každým dňom pribúdajú tisíce nakazených koronavírusom, čo je zjavné aj na počtoch infikovaných známych osobností. Lucie Bílá, Simona Stašová, Radim Uzel, Jiří Macháček, Ivana Andrlová, Ladislav Frej, Hana Zagorová, Štefan Margita a ďalší si už vypočuli verdikt o pozitívnom výsledku testu. Teraz sa k nim pridala aj Ivana Gottová.

Koronavírus už dostal aj 44-ročnú Ivanu Gottovú, píše portál Blesk.cz. Stalo sa to napriek tomu, že sa dlhodobo vyhýba spoločenským akciám, ako aj pobytu na miestach s vysokou koncentráciou ľudí. V jej prípade sú ale nepríjemné ešte dve veci - strach o zdravie jej dvoch dcér, ale aj nutnosť odložiť premiéru filmu Karel.

Možno teraz o to viac vdovu po Karlovi Gottovi mrzí, že sa nezúčastnila predpremiéry filmu o jej manželovi, ktorá sa konala v piatok, keď bola otváracím filmom Febiofestu. No je možné, že už vtedy tušila, že niečo nie je v poriadku.

Aj rok po smrti maestra neklesla jeho popularita, fanúšikovia dychtivo čakajú na film aj knihu:

​V stredu nákazu Ivany Gottovej koronavírusom potvrdila jej hovorkyňa. "Ivana Gottová má od dnešného rána potvrdený pozitívny test na vírus covid-19," povedala trochu nepresne Aneta Stolzová, lebo vírus sa volá koronavírus, až prepuknutá choroba je covid-19. V každom prípade, pochopiteľne, jej pozitivita zasiahne aj do plánu na premiéru filmu Olgy Malířovej Špátovej s názvom Karel. Tá mala byť 1. októbra, teda presne rok po úmrtí Karla Gotta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milí příznivci, vím, že se na film Karel moc těšíte, a cítím, že obzvlášť v této složité době by vás náš film mohl povzbudit a inspirovat, protože je plný nejen obrovské energie a radosti z hudby, ale i silných emocí, vůle, statečnosti a smíření. Proto film vstoupí do českých a slovenských kin dle plánu, 15. října 2020. Můj manžel byl vždy poslem dobrých zpráv, nechť je proto i uvedení filmu Karel na plátna v této době plné nejistot nadějí, že bude zase lépe. Jsem přesvědčená, že takto by si to náš Karel přál. Vaše Ivana ♥️ #karelgottagency #karelgott #karelfilm #ohmygott

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency),

Ivana sa k posunu premiéry vyjadrila na Instagrame. "Viem, že sa priaznivci môjho manžela na film Karel veľmi tešia a cítim, že obzvlášť v tejto zložitej dobre by ich náš film mohol povzbudiť a inšpirovať, pretože je plný nielen obrovskej energie a radosti z hudby, ale aj silných emócií, vôle, statočnosti a zmierenia. Môj manžel bol vždy poslom dobrých správ, nech je preto aj uvedenie filmu Karel na plátna v tejto dobe plnej neistôt nádejou, že bude zase lepšie. Som presvedčená, že takto by si to náš Karel prial," napísala Ivana bez zmienky o svojej chorobe. Ostáva už len veriť, že do 14. októbra, keď je naplánovaný nový termín premiéry, nespravia škrt v plánoch nové opatrenia, nakoľko situácia sa najmä v Česku neustále zhoršuje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie