Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spoločné chvíle a láskyplné slová! Tvoria Lucka Vondráčková a TENTO spevák pár?
Zdielať na

Spoločné chvíle a láskyplné slová! Tvoria Lucka Vondráčková a TENTO spevák pár?

Archívna reportáž

Celebrity to nemajú ľahké. Ledva ukončia jeden vzťah, už verejnosť striehne, či sa po ich boku neobjaví niekto nový. Rovnako je to aj v prípade českej herečky a speváčky Lucky Vondráčkovej. Od rozchodu s hokejistom Tomášom Plekancom prešli už dva roky, no po jej boku sa stabilne nikto neusadil. Teraz sa ale povráva, že možno je čosi na obzore.

V poslednej dobe sa čoraz hlasnejšie hovorí o novom vzťahu rozvedenej 40-ročnej Lucky Vondráčkovej. Táto sympatická speváčka žije sama s dvomi synmi v nedávno kúpenom dome so záhradou na pražskom sídlisku. Teší ju, že deti budú mať blízko do vybranej súkromnej školy a rieši bežné starosti, ako každá mama. Lucie ale zvláda súkromný život a popritom neopomína ani svoju kariéru speváčky.

​Aktuálne pracuje na novom duete s niekdajším víťazom speváckej súťaže, 35-ročným Sámerom Issom. Zopárkrát bolo vidieť túto dvojicu spolu aj na verejnosti. Sedeli v reštaurácii, prechádzali sa pražskými uličkami a bolo vidieť, že sa majú o čom rozprávať.

Zatiaľ najnovší klip Lucky vyšiel len pre mesiacom:

Sámerovi Issovi nedávno opäť nevyšiel vzťah, rozišiel sa totiž so snúbenicou Pavlou, s ktorou plánoval známy búrlivák dokonca aj rodinu. Zrelá Pavla ho vraj dokázala skrotiť a on začal túžiť aj po dieťati. To sa im vraj nedarilo sa im a so vzrastajúcim napätím to začalo škrípať. Nakoniec obaja usúdili, že by mali ísť od seba.

Sámer sa nadšením zo spolupráce netají:

Teraz je však táto hviezda zo SupreStar samý úsmev. Mnohých napadlo, že by za to mohla práve Lucie. Odpoveď na seba nedala dlho čakať. Sám Sámer bol ochotný prezradiť, ako to medzi ním a speváčkou naozaj je. „Netajím, že je mi s Luckou veľmi dobre. To dievča je naozaj anjel. Veľa som sa od nej naučil, ale fakt nás spája hlavne práca na spoločnom songu,“ povedal Sámer pre eXtra.cz, pričom jeho odpoveď nie je úplne jednoznačná.

​​V nahrávacom štúdiu totiž dokončuje dvojica prácu na novom duete nesúcom názov Vráť sa. „Táto spolupráca ma baví veľmi. Ani som nečakal, že si s Luckou budem takto rozumieť, ale je to úžasná osobnosť,“ okomentoval Sámer jednu zo spoločných fotiek. Lucia prehlasuje, že na nového chlapa nemá ani pomyslenie, no pri láske človek nikdy nevie. Issa by sa zjavne veľmi nebránil. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie