Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Syn Ivety Bartošovej sa zamiloval! Po prvýkrát ukázal svoju lásku!
Zdielať na

Syn Ivety Bartošovej sa zamiloval! Po prvýkrát ukázal svoju lásku!

Archívna reportáž

O Arturovi Štaidlovi, synovi zosnulej speváčky Ivety Bartošovej a hudobníka Ladislava Štaidla sa píšu samé pozitíva. Ľudia mu prajú, aby po neutešených zážitkoch z detstva prežíval spokojnú mladosť. Artur sa javí byť cieľavedomý a podnikavý jedinec, ktorý sa s nepríjemnou minulosťou spojenou s osudom jeho matky úspešne vyrovnal.

Artur Štaidl oslávi o mesiac 24. narodeniny. Svojho času pôsobil v celkom úspešnej metalovej kapele Behind the Mirror, teraz sa ale venuje štúdiu, a najmä netradičnému podnikaniu s vodnými fajkami a fotografovaniu portrétov. S dievčatami ho ale nikdy veľmi vídať nebolo.

Po boku tohto modrookého blondiaka sa doposiaľ neobjavovala žiadna slečna, ku ktorej by ho viazalo aj niečo viac ako priateľstvo. Teraz, zdá sa, došlo konečne k zmene, píše portál Extra.cz. Na sociálnej sieti zverejnil fotku, kde drží za ruku vedľa neho sediacu červenovlásku. Rovnakú fotku zdieľala aj ona s komentárom „láska“. Tým dali nepochybne najavo, že to je medzi nimi vážne a nechcú si to už nechať len pre seba.

Instagram

Osud Arturovej mamy bol obzvlášť tragický:

​Zasvätenci vedia, že tajomné dievča sa volá Karolína a pozná sa s Arturom už nejaký čas. Ich stretnutia prebiehali najskôr iba v partii kamarátov, často sediacich v dymovom oblaku z vodných fajok, ktorým Artur holduje. A neodoprela si ju ani Karolína, súdiac podľa fotografií. Spočiatku zrejme bola len dobrou "parťáčkou", no postupne to medzi nimi zaiskrilo. Kedy došlo k nadviazaniu vzťahu, si nechávajú pre seba.

Fotky Karolíny si môžete pozrieť TU.

Pre Artura tak pravdepodobne nastane nová etapa života, keď jeho ostatné aktivity pôjdu trochu do ústrania. Ale ako to už býva, v prvom vážnom vzťahu nemusí byť každý deň idylický. Jeho priaznivci mu ale iste držia palce, aby to dobre dopadlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie