Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mária Čírová dojala k slzám! TOTO zažíva so svojím synčekom!
Zdielať na

Mária Čírová dojala k slzám! TOTO zažíva so svojím synčekom!

Archívna reportáž

Už mesiac je "trojmamou". Hoci pred desiatimi rokmi asi nikto nečakal, že vychádzajúca hviezda, mladučká speváčka z Trnavy, sa stane už ako 21-ročná mamou a o dva roky na to privedie na svet aj druhé dieťa, Mária ukázala, že všetko sa dá. Aj skĺbiť kariéru a materstvo do úspešného celku.

Aby toho nebolo málo, 31-ročná Mária Čírová sa rozhodla aj pre tretie dieťatko. Ruben Kachút sa narodil pred mesiacom a do rodiny priniesol kopu lásky a šťastia. Mária skutočne dokázala, že deti nemusia byť prekážkou v plnení si sna o práci a kariére, najmä ak je aj otec rovnako platným rodičom.

No v prvom rade dokazuje speváčka denne, že v materstve sa skutočne našla. Svoje tri deti miluje a robí všetko pre ich zdravý vývoj a napredovanie. A starala sa o to už od momentu, keď ešte boli v brušku.

Mária je skutočne dokonalá mama:

​V prekrásnom videu, ktoré pridala na Instagram, sedí Mária za klavírom, v šatke na hrudi má uviazaného Rubena a hrá mu a spieva. "to som ti spievala celých 9 mesiacov, keď si bol v brušku, preto sa ti pri nej tak krásne spinká. Ty si ju pamätáš," napísala Mária k videu, ktoré dojalo mnohých.

Motív piesne je z kultového filmu Forrest Gump, hudbu zložil Alan Silvestri, no o slovenský text sa postaral istý Pešo, ako sa dá dočítať na internete. Reakcie nadšených fanúšikov nedali na seba dlho čakať. Monika Bagárová, Ivana Gáborík, Nela Pocisková, Barbora Krajčírová, Andrea Verešová a mnohé iné vyjadrili absolútne nadšenie. Niektoré priznali dojatie až k slzám a skutočne je treba uznať, že v tomto prípade je to uveriteľné. V Máriinom speve so synčekom pri srdci je totiž naozaj stelesnená všetka láska matky k dieťatu, ako sa to len dá navonok prejaviť.

Súvisiace články

Najčítanejšie