Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca smutná správa! Zomrel hviezdny herec (†43) z Marveloviek
Zdielať na

Šokujúca smutná správa! Zomrel hviezdny herec (†43) z Marveloviek

Archívne video

Svet filmu, predovšetkým fanúšikov komiksov a Marveloviek, zasiahla smutná správa. V piatok zomrel vo veku len 43 rokov predstaviteľ Čierneho pantera z Avengers. O úmrtí herca informovala jeho rodina.

Chadwick Boseman stvárnil komiksového hrdinu v piatich Marvelovkách. Okrem účinkovania v Avegners, mal Čierny panter aj vlastný film, kde stvárnil Boseman hlavnú postavu, kráľa T´Challa, vládcu bohatej a technologicky rozvinutej Wakandy.

Zrejme nikomu z divákov ani nenapadlo, že zdravo vyzerajúci mladý muž so skvelou postavou bojoval už v čase nakrúcania so zákernou chorobou. Na rozdiel od filmu, v skutočnosti, žiaľ, žiadny zázrak Chadwickovi nepomohol.

Pozrite si scény z nakrúcania Avengers:

V sobotu zverejnila Bosemanova rodina na Instagrame najsmutnejšiu správu. "Chadwickovi diagnostikovali tretie štádium rakoviny hrubého čreva v roku 2016, bojoval s ňou štyri roky, až pokročila do štvrtého štádia. Skutočný bojovník Chadwick vydržal cez to všetko a priniesol vám mnoho filmov, ktoré ste milovali," píše sa v smutnej správe, v ktorej potvrdzujú, že herec nakrúcal pomedzi nespočetné operácie a chemoterapie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It is with immeasurable grief that we confirm the passing of Chadwick Boseman.⁣ ⁣ Chadwick was diagnosed with stage III colon cancer in 2016, and battled with it these last 4 years as it progressed to stage IV. ⁣ ⁣ A true fighter, Chadwick persevered through it all, and brought you many of the films you have come to love so much. From Marshall to Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom and several more, all were filmed during and between countless surgeries and chemotherapy. ⁣ ⁣ It was the honor of his career to bring King T’Challa to life in Black Panther. ⁣ ⁣ He died in his home, with his wife and family by his side. ⁣ ⁣ The family thanks you for your love and prayers, and asks that you continue to respect their privacy during this difficult time. ⁣ ⁣ Photo Credit: @samjonespictures

Príspevok, ktorý zdieľa Chadwick Boseman (@chadwickboseman),

"Zomrel doma, s manželkou a rodinou po boku. Rodina vám ďakuje za vaše myšlienky a modlitby, a žiada o rešpektovanie súkromia v týchto ťažkých časoch," vyslovujú pochopiteľnú prosbu. Pod smutnou správou pribudlo za pár hodín množstvo kondolencií, vrátane desiatok od slávnych osobností. "Aká jemná a obdarená duša. Ukázal nám všetku svoju veľkosť medzi operáciami a chemoterapiami. Treba na to odvahu, energiu a silu," napísala Oprah Winfrey a podobne sa so sympatickým hercom rozlúčili mnohí iní.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie