Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hrôza doma u Rytmusa! Chcel ukázať Sanela, no ľudia si všimli niečo desivé!
Zdielať na

Hrôza doma u Rytmusa! Chcel ukázať Sanela, no ľudia si všimli niečo desivé!

Archívna reportáž

Rytmus sa rád chváli svojím majetkom. Počas dlhoročnej kariéry si už zarobil dosť, aby sa nemusel obávať o budúcnosť rodiny a mohol si dopriať aj luxusné kúsky. Ako správny raper miluje šperky, najmä povestné "reťaze".

Zrejme väčšina otcov si predstavuje, že ich synovia pôjdu v ich šľapajách. Hoci Patrik Vrbovský tvrdí, že nadovšetko je Sanelove šťastie, nech už by sa vybral akoukoľvek cestou, predsa len mu nenápadne podsúva to, čo má rád on sám.

Evidentne sa Rytmusovi úspešne podarilo vzbudiť Sanelov záujem o hudbu. Ako sa zdá, páčia sa mu balkánske rytmy, čo má v krvi po svojej mame. Teraz ho ale tak trochu už aj štýlovo "ozdobil".

Rytmus žije svoj sen:

​Raper zverejnil fotku, kde má Sanel na krku Rytmusovu reťaz zrejme z bieleho zlata, s krížom vykladaným bielymi brúsenými kamienkami. Nevedno, či sú to zirkóny alebo diamanty, no v druhom prípade by mal Rytmus v kríži investovaný skutočne "majland". "Minibeng," doplnený hashtagom "dvojča" - len toľko napísal k fotke Sanelov otec. No podľa komentárov ľudí zaujalo na fotke čosi ešte viac.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

MiniBeng #Dvojča

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Rytmus so Sanelom stáli zrejme v šatníku, súdiac podľa zbierky tenisiek. No za dverami sa ukázalo čosi, čo by na prvý pohľad nechcel mať doma asi nikto. "To čo je schované za tými dvermi. Až som sa zľakla," napísala jedna z komentujúcich. "Fuj, z toho budem mať nočné mory," pridala sa ďalšia a aj ostatní si všimli zvláštnu figurínu s bielymi rukami a čudným kostýmom. Rytmus necháva záhadu záhadou, no iste všetci dúfajú, že vysvetlí, čo za strašidelnú postavu to doma skrývajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie