Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krásnu dcéru hviezdneho hereckého páru zmlátila zdrogovaná žena!
Zdielať na

Krásnu dcéru hviezdneho hereckého páru zmlátila zdrogovaná žena!

Archívna reportáž

Dcéra slávneho hollywoodskeho páru sa pred niekoľkými dňami stala obeťou násilného prepadnutia. Útok je spôsobil škaredé zranenia na tvári, no azda ťažšie sa prominentná dcéra vysporiada so strachom, ktorý po nepríjemnom zážitku ešte stále spracúva.

Krásna Ireland Baldwin, ktorá sa živí ako modelka, môže na prácu na pár týždňov zabudnúť. Jej tvár totiž zdobia zranenia, ktoré utŕžila po pästnom útok od narkomanky, keď sa na parkovisku snažila dostať do svojho auta. Kriminálničku a spolupáchateľa síce zakrátko dolapili a trest ich neminie, no je to len malá náplasť na psychiku nevinnej obete.

S nepríjemným zážitkom sa zverila svojim sledovateľom na Instagrame a fotkami zdokumentovala následky tohto nepríjemného stretu. Incident sa udial iba uplynulý víkend a podľa jej slov sa všetko zomlelo v priebehu niekoľkých krátkych minút.

Ireland je dcérou známych hercov Aleca Baldwina a Kim Basinger:

"Včera popoludní ma na parkovisku prepadla zdrogovaná žena. Uzemnila ma ranou do tváre, okradla a nastúpila do naštartovaného auta, ktoré šoféroval jej manžel," opisuje mrazivé chvíle mladá modelka a dodáva, že spolu so svedkami okamžite privolali policajnú hliadku, ktorá kriminálnikov na druhý deň po útoku zadržala. Oficiálne orgány tvrdia, že kríza spôsobená pandémiou koronavírusu spôsobila, že podobné incidenty nie sú ničím neobvyklým."Ľudia zúfalo potrebujú peniaze, ostali bez práce a pohybuje sa vonku množstvo zlodejov. Prosím buďte veľmi opatrní a buďte na pozore. Žijeme v zložitom období a musíme sa strať jeden o druhého," dodala dcéra herca Aleca Baldwina a herečky Kim Basinger.

Ireland Baldwin utŕžila počas útoku ranu päsťou priamo do tváre, na Instagram zavesila fotografie ako varovanie pre ostatných ľudí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Yesterday in the late afternoon, I was attacked by a woman who was high out of her mind on drugs and desperate for cash. She decked me in my face in a parking lot and took my belongings and jumped in a getaway car while her husband took off. All was sorted with the police and she was arrested. Luckily I had witnesses and got assisted really quickly. The cops told me this is happening frequently because people are desperate for money right now due to Coronavirus and people being out of work. There is a lot of theft and muggings going down. Posting this to remind everyone to be really careful and watch your surroundings. These are really difficult times and we need to look out for one another.

Príspevok, ktorý zdieľa i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin),

Ťažko povedať, či útočníčka začala brať drogy kvôli koronakríze, skôr sa dá prosto predpokladať, že sa 24-ročná Ireland iba ocitla v zlom čase na zlom mieste. Násilníčka asi ani len netušila, že prepadáva jednu z členiek slávnej hollywoodskej rodiny. Hviezdni rodičia modelky sa k incidentu zatiaľ nevyjadrili, no dôležité je, že sa Ireland nič vážnejšie nestalo a nepríjemný zážitok ostane veľkým poučením do budúcnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie