Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Desivé priznanie! Hviezdu z Harryho Pottera znásilnili!
Zdielať na

Desivé priznanie! Hviezdu z Harryho Pottera znásilnili!

Archívna reportáž

Britská herečka, ktorá sa preslávila v rozprávke Harry Potter, skrývala pred verejnosťou dlhé roky temné tajomstvo so svojich tínedžerských čias. Ako 14-ročnú ju znásilnil niekto, od koho by to najmenej čakala.

Herečka Jessie Cave známa ako Levanduľa z rozprávky o čarodejníkovi Harrym priznala, že ako mladé dievča ju znásilnil jej tenisový tréner. Dnes 33-ročná žena a mama troch detí o svojej trpkej skúsenosti porozprávala v rozhovore pre podcast jej sestry Bebe. V ňom prišla na pretras téma o tom, ktorá zo sestier prežívala pubertu horšie.

Sympatická herečka už od detstva oplývala výrazným športovým talentom a okrem herectva sa venovala aj plávaniu a jej najväčšej vášni, tenisu. Preto svojmu tenisovému trénerovi nielen dôverovala, ale k nemu aj vzhliadala. Svoju pozíciu dospelý muž využil a naivné dievča sexuálne zneužil. Avšak podľa Jessiiných slov sa s tým relatívne dobre vysporiadala, možno aj preto, že túto tému nikdy nemala problém rozoberať.

"Často to vyťahujem na povrch. Myslím si, že byť znásilnená v štrnástich je dosť zlé. Najmä tenisovým trénerom, ktorému som dôverovala," začína spoveď Jessie, ktorá však nemlčala a násilníka udala. "Šiel za ten skutok do väzenia. Napriek tomu som mala úplné inú pubertu ako ty. Aj pár rokov po dvadsiatke som sa  z toho stále spamätávala a moje sexuálne dospievanie bolo oproti tvojmu abnormálne," myslí si herečka a porovnáva sa so svojou sestrou, ktorá podobný zážitok, našťastie, nezažila.

Jessie sa z hrozného zážitku spamätala bez väčšej ujmy, dnes je šťastne vydatá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just realised I’m gonna have to give birth again.

Príspevok, ktorý zdieľa JeSsIe CaVE (@jessiecave),

Jessie pociťuje následky z tohto obdobia aj po 18 rokoch, no tvrdí, že sa s traumou vysporiadala bez vážnejšej ujmy. "Možno to bude znieť hrozne, ale ako plynie čas, myslím si, že som mala šťastie, že ma to znásilnenie úplne nezničilo," prekvapuje v rozhovore statočná Jessie, ktorá sa medzičasom vydala a je v očakávaní tretieho potomka. Športovú kariéru však musela kvôli zraneniu zavesiť na klinec. V konkurze na Levanduľu Brown porazila 7000 dievčat a úlohu lásky Rona Weasleyho úspešne získala.

Súvisiace články

Najčítanejšie