Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Gény neobabre! Jakub Prachař zverejnil fotku, z ktorej sú fanúšikovia namäkko!
Zdielať na

Gény neobabre! Jakub Prachař zverejnil fotku, z ktorej sú fanúšikovia namäkko!

Archívna reportáž

Gény v hereckom klane Prachařovcov majú naozaj silný korienok, o čom svedčí aj podoba Jakuba s jeho malou dcérkou Miou, ktorú má s modelkou Agátou Hanychovou. Obľúbený moderátor teraz prekvapil spoločnými fotkami s otcom Davidom.

Jakub Prachař sa nechal so svojím otcom nafotiť v dresoch ich obľúbeného pražského futbalového klubu. Otec a syn sa pred objektívom fotoaparátom stretli po dlhom čase, no úspech bol zaručený. Avšak viac, ako ich spoločnú lásku k bielemu baletu ľudí zaujala podoba, ktorá je v ich prípade do očí bijúca.

S plynúcim časom a s Jakubovým pribúdajúcom vekom sa rozdiely vo výzore medzi ním a jeho otcom Davidom pomaly stierajú. Spája ich spoločná láska k herectvu a k futbalovému klubu Slávia Praha, no túto naštartoval ešte pred dávnymi rokmi ešte starší člen klanu, Jakubov starý otec a známy herec Ilja Prachař (81). Herec známy aj ako predstaviteľ Trautenberga z Krkonošských rozprávok bol obrovským fanúšikom pražského klubu a svojich potomkov k tejto vášni poctivo viedol.

Jakub má okrem futbalu aj záľubu v jazde na dvojkolesových mašinách:

"Mama mi hovorila, že keď ma priviezla nemocnice, na stole už ležal slávistický magazín. Dedo mi ho predplatil ešte pred narodením, aby som vedel, ktorý klub je najlepší," prezradil Jakub. Vplyv starého otca bol naozaj veľký, keďže sa jeho potomkovia stali oddanými fanúšikmi červeno-bielych klubových farieb a nevynechajú azda žiaden ich kľúčový zápas v domovskej Prahe. Na fotke sa po bok po boku otec so synom hrdo hlásia ku klubu v nablýskaných dresoch ich obľúbeného klubu. "Bez slov. Gény ne***. Ilja Prachař navždy," vzdal Jakub v popise k fotografie hold svojmu slávnemu starému otcovi.

Láska k pražskému futbalovému klubu sa v rodine Prachařovcov dedí z generácie na generáciu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No words just ❤️? Geny nevychčiješ. Ilja Prachař Forever.

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar),

"Himl hergot krucajs element!" okomentoval trefne fotografiu známy český hudobník Matej Rupert, ako inak, filmovou replikou z Krkonošských rozprávok ich predka Ilju Prachařa. Aj mnohí fanúšikovia podobu zaregistrovali, a uznali, že to otcovi a synovi na fotografiách veľmi svedčí. "Ako syn starne, je celý otec, a obaja skvelí herci," okomentovala fotografiu jedna z fanúšičiek. Keďže je medzi fanúšikmi futbalu aj nemalé zastúpenie nežnejšieho pohlavia, naskytá sa otázka, či bude v tradícii pokračovať aj pri svojej dvojročnej dcérke Mii.

Súvisiace články

Najčítanejšie