Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dvojníčka Kurnikovovej?! Dcéra známej herečky a legendárneho hudobníka vyráža dych!
Zdielať na

Dvojníčka Kurnikovovej?! Dcéra známej herečky a legendárneho hudobníka vyráža dych!

Archívna reportáž

Mnohí diváci si určite pamätajú seriál Merlose Place z rokov deväťdesiatych, ktorý bol akoby vážnejšou a dospelejšou verziou legendárneho seriálu Beverly Hills 902 10. S ním na oči verejnosti prišli a rovnako aj odišli mnohí herci, no medzi výraznejšie osobnosti sa zaradila herečka, ktorá stvárnila úlohu blonďavej mršky Amandy Woodward.

Dnes má dcéra herečky Heather Locklear (58) presne toľko rokov, ako jej slávna mama, keď sa objavila v jednej z jej prvých známejších filmových úlohách. Dnes je 22-ročná Ava Sambora živým dôkazom toho, že krv nie je voda, a svojim krásnym zjavom ohuruje presne tak, ako jej mama pred tromi desiatkami rokov.

Mladá Ava má vo vienku skutočne hviezdne gény, keďže jej mama Heather Locklear dodnes oplýva nevídanou krásou a jej otec nie je nik iný, ako slávny hudobník a gitarista zo skupiny Bon Jovi, Richie Sambora. Mladá kráska sa však až nápadne podobá na slávnu tenistku Annu Kurnikovovú, ktorej krása bola azda vždy o niečo viac oslavovaná ako jej športové výkony.

V seriály Merlose Place si Heather Locklear zahrala poriadnu mrchu:

Nie je prekvapivé, že sa aj Ava živí ako herečka a modelka, príspevky na jej instagramovom profile naznačujú žiarivú budúcnosť. Hviezdna dcérenka je totiž na hollywoodske pomery prirodzene krásna a schopnosť predať sa má po svojich rodičoch jednoducho v krvi. Fyzický vzhľad však nie je to jediné, čo Ava svetu ponúka. Štíhla blondínka je navyše aj vzdelaná a úspešne ukončila štúdium psychológie na jednej z prestížnych amerických univerzít.

Slávnej herečke a hudobníkovi zo skupiny Bon Jovi sa dcéra veľmi vydarila, je nielen krásna, ale aj vzdelaná:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I got it from my mama (Like I literally got this shirt from my mom’s closet ?)

Príspevok, ktorý zdieľa Ava Sambora (@avasambora),

​Ava je už rok šťastne zadaná a jej partnera prijala aj slávna mama, s ktorou trávili čas v karanténe. Svojej mame sa Ava snaží byť nablízku najmä po veľmi turbulentnom roku 2019, kedy sa v médiach objavili znepokojivé informácie o zlom psychickom stave Heather Locklear.

Pre problémy s alkoholom a liekmi skončila Locklear viackrát v nemocnici a dokonca mala opletačky s políciou. Šepká sa, že na jej problémoch mal nemalý podiel aj jej priateľ Chris Heisser. Zaľúbenci sa však rozhodli s démonmi zabojovať a po roku abstinencie sa v lete v roku 2020 zasnúbili.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie