Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prekrásna spoločná fotka Jasminy, Rytmusa a Sanela! Všetci rovnako oblečení!
Zdielať na

Prekrásna spoločná fotka Jasminy, Rytmusa a Sanela! Všetci rovnako oblečení!

Archívna reportáž

To, že Jasmina a Patrik Vrbovskí patria medzi najzaľúbenejšie páry v šoubiznise, je jasné pomaly od prvého dňa, čo sa dali dokopy. Pravidelné vyznania lásky v ich prípade nie sú len prázdnymi slovami smerom k verejnosti, čo potvrdí nielen ktokoľvek z ich blízkeho okolia, ale napokon, stačí aj jediný pohľad.

Láska sa hrať nedá. Môže človek vypisovať vyznania od výmyslu sveta, ale ak to z neho nesrší, tak ľudí neoklame. To rozhodne nie je prípad Rytmusa a Jasminy, ktorí sú spolu dva a pol roka, no akoby sa v ich vzťahu nič nezmenilo. Lepšie povedané, ak sa mení, tak len k lepšiemu.

Zásadným momentom bolo nepochybne narodenie Sanela koncom júla minulého roku. Z malého bábätka je už veľký, šikovný chlapec, no jedna vec sa stále nezmenila. Jeho rodičia ho stále nechcú ukázať svetu.

Rodina je pre Patrika základ:

​Reč je, samozrejme, o sociálnych sieťach. No tentokrát spravili tak trochu výnimku a ukázali Sanela azda najviac, ako ho doteraz mohli ľudia vidieť, hoci len z profilu. "Moja večná láska. Rodina. Trinásť mesiacov neopísateľného," napísala k fotke Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja večná láska ❤️ Rodina? #13 mesiacov neopísateľného

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Všetci traja v rovnakej značkovej belasej súprave, Sanel pijúci vodu a láska, ktorá by sa dala krájať. Neodolal dokonca ani Rytmus. "Vytvor si život, ktorý budeš milovať. Odovzdaj svojim deťom svoju najlepšiu verziu seba," napísal k fotke, kde prekryl tvár syna srdiečkom. Nepochybne fanúšikov obaja rodičia potešili aspoň takouto ukážkou ich malého pokladu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vytvor si život, ktorý budeš milovať. #OdovzdajSvojimDeťomSvojuNajlepšiuVerziuSebaJeZmyselPreco

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie