Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Už sú z nich rodičia! Katy Perry a Orlando Bloom majú dieťatko s KRÁSNYM menom!
Zdielať na

Už sú z nich rodičia! Katy Perry a Orlando Bloom majú dieťatko s KRÁSNYM menom!

Archívna reportáž

Už aj slávna americká speváčka a rovnako hviezdny herec sa dočkali svojho prvého spoločného potomka. Oznámenie radostnej správy však spojili aj s niečím veľmi užitočným.

Hviezdny pár Katy Perry a Orlando Bllom sa tešia zo svojho prvého potomka, dievčatka, ktoré pomenovali Daisy Dove Bloom. Jej narodenie však zvestovali cez oficiálny instagramový profil organizácie UNICEF. Ako ich ambasádori sa rozhodli spolu s narodením zdravej dcérky dostať do povedomia aj finančnú zbierku na pomoc iným mamičkám a ich deťom, ktoré toľko šťastia v živote nemajú a len ťažko sa vedia dostať ku kvalitnej lekárskej starostlivosti.

Dievčatko sa radostným menom sa narodilo 26. augusta. Práve meno bolo dlho tajomstvom, no mnohí fanúšikovia boli presvedčení, že to bude práve Daisy, ako znie názov piesne, ktorú Katy vydala vo vysokom štádiu tehotenstva. "Vitaj na svete, Daisy Dove Bloom! Sme poctení, že sme mohli ako prví predstaviť klbko lásky našich dobrovoľných ambasádorov Katy Perry a Orlanda Blooma," píše UNICEF na svojom instagramovom profile pod fotkou rúk Katy, Orlanda a maličkej Daisy. Speváčka na počesť svojej dcérky dokonca zvolila manikúru s jemným kvietkom sedmokrásky na palci, lebo Daisy je v angličtine názov práve pre tento jemný kvet. Dove je zase slovo pre holubicu.

Katy sa na svoje prvé bábätko nesmierne tešila už počas tehotenstva, svoju radosť zdieľala s fanúšikmi na sociálnych sieťach:

​Ďalej už nasleduje odkaz priamo od šťastných rodičov. "Vznášame sa od lásky a radosti z bezpečného a zdravého príchodu našej dcérky," odkázali svojim fanúšikom speváčka a jej snúbenec Orlando Bloom. "Ale vieme, že patríme medzi tých šťastnejších a nie každý má takúto skúsenosť pri pôrode dieťatka. Komunity po celom svete zažívajú nedostatok zdravotníckeho personálu a každá jedenásta žena a novorodenec na svete umiera pri pôrode kvôli problémom, ktorým by sa dalo vyhnúť prevenciou," píše sa ďalej už na vážnejšiu tému v statuse pod fotkou.

Katy Perry a Orlando Bloom dali výhradné právo oznámiť svetu narodenie ich dcérky ako prvým organizácii UNICEF:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Príspevok, ktorý zdieľa UNICEF (@unicef),

"Na oslavu dobrého srdiečka, o ktorom už teraz vieme, že naša dcérka má, sme rozbehli zbierku na počesť narodenia malej Daisy Dove Bloom. Tým, že ju podporíte, pomôžete zároveň zachrániť štart do života a zdravší svet pre každé dieťa. Dúfame, že vaše srdce rozkvitne štedrosťou," píše sa okrem iného v závere dlhého statusu s odkazom na zbierku na stránkach UNICEF. Pôrod speváčky bol mnohými fanúšikmi a médiami napäto očakávaný, keďže počas tehotenstva v práci príliš nepoľavila s fanúšikom sa pravidelne prihovárala cez sociálne siete až do posledných dní pred veľkou udalosťou.

​Katy Perry a herec Orlando Bloom začali spolu randiť už v roku 2016, no po roku vzťahu prišiel rozchod. Láska ich však opäť spojila, a v roku 2019 si herec sympatickú speváčku poistil zásnubným prsteňom. Svadobné zvony počas tehotenstva však prerušila pandémia koronavírusu, a tak sa speváčka oblečie do bielych šiat už ako mamička dcérky Daisy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie