Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Už je na svete?! Vendula Pizingerová šokovala fotkou nôžky novorodenca!
Zdielať na

Už je na svete?! Vendula Pizingerová šokovala fotkou nôžky novorodenca!

Archívna reportáž

Tehotenstvo sa niekedy zdá byť nekonečné. Pre fanúšikov celebrít v očakávaní ešte viac. Stále číhajú, či sa s blížiacim termínom pôrodu nedozvedia radostnú správu ako prví. Vendula Pizingerová preto aktuálne fotkou nožičky čerstvo narodeného bábätka poriadne šokovala.

Zdá sa, že 48-ročnú Vendulu Pizingerovú baví šokovať. Prvýkrát sa jej to podarilo presne na prvého mája, keď svetu zvestovala, že s o 16 rokov mladším manželom čakajú bábätko. Vzhľadom k jej veku tomu mnohí nechceli veriť, no onedlho ukázala aj bruško, ktoré už bolo veľmi skutočné.

Nasledovala kopa rozhovorov a príspevkov na Instagrame, kde občas o svojom stave čosi prezradila, no o pohlaví bábätka zatiaľ úspešne mlčí. Je ale možné, že teraz niečo naznačila, no v prvom rade opäť raz šokovala.

​Vendulina nadácia Kvapka nádeje funguje aj na Slovensku:

​Vendula sa má stať mamou až o pár týždňov, fotka, na ktorej drží v ruke maličkú nožičku čerstvo narodeného bábätka preto poriadne prekvapila. Našťastie, nejde o jej dieťatko. "V pôrodnici je vždy taká voňavá atmosféra. Platí to aj pre novorodenecké oddelenie v Příbrami. Z prístrojov boli lekári nadšení! Čo viac si priať," napísala k fotke a je jasné, že išlo o dar pôrodnici, ktorý venovala Vendula vďaka jej nadácii Kvapka nádeje.

Na fotke ale zaujalo ešte niečo. Niektorých odretý lak na Vendulinom nechte, no pozorným neušlo, akého pohlavia je novorodeniatko. Na nohe totiž malo ružový remienok, ktorý dostávajú dievčatká. Či tým chcela Vendula naznačiť, že sa jej splnil sen a aj ona má v brušku dcéru, sa ale zrejme reálne svet dozvie až potom, čo sa bábätko narodí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie