Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Herečka z Harryho Pottera a syn zakladateľa Playboya sa stali rodičmi!
Zdielať na

Herečka z Harryho Pottera a syn zakladateľa Playboya sa stali rodičmi!

Zdroj: Instagram/CH

Najmladší syn Hugha Hefnera, zakladateľa legendárneho časopisu Playboy, sa vybral inou cestou ako jeho otec, zdá sa. Relatívne mladý sa rozhodol usadiť pri jednej partnerke a založiť si rodinu. Ani nie rok po svadbe sa šťastní manželia dočkali svojho prvého potomka.

Cooper Hefner a jeho partnerka, britská herečka Scarlett Byrne sa s radostnou správou o narodení ich prvého potomka pochválili na sociálnej sieti. Dvojica privítala na svete dievčatko a meno vybrali netradične tradičné, po starej mame novopečenej mamičky.​

Syn zosnulého zakladateľa impéria Playboy, spolu s manželkou, 29-ročnou Scarlett Byrne, známou napríklad aj z Harryho Pottera ako Pansy Parkins, pomenovali malé dievčatko po herečkinej babičke Betsy, ktorá, žiaľ, pred pár mesiacmi zomrela.

Hugh Hefner si prítomnosť krásnych žien užíval do vysokého veku, jeho syn, zdá sa má iné plány do budúcnosti:

"Sme plní vďaky, lásky a radosti," napísal rozcítený novopečený otecko a rovno sa pochválil mierami svojho uzlíka lásky. Malá Betsy Rose Hefner sa narodila 24. augusta krátko po piatej hodine rannej a vážila 2,86 kila. Pár oznámil tehotenstvo na jar v roku 2020, keď mladá herečka zdieľala na Instagrame fotografiu rastúceho bruška s komentárom: "Naše srdcia sú plné vďaky a radosti a už sa nevieme dočkať dňa, keď uvidíme najnovšieho člena rodiny Hefnerovcov."

Cooper Hefner sa prírastkom pochválil na sociálnej sieti. S manželkou Scarlett tvoria vskutku sympatický pár:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

At 5:23pm this afternoon Scarlett and I welcomed our daughter Betsy Rose Hefner into the world. We are overwhelmed with gratitude, love and joy.

Príspevok, ktorý zdieľa Cooper Hefner (@cooperhefner),

​Zakladateľ Playboya Hugh Hefner zomrel v roku 2017 vo veku 91 rokov. Bol známy milovník žien a jeho milenky by sa azda nedali ani napočítať, avšak ženatý bol v živote "iba" trikrát. S americkou herečkou a modelkou bol ženatý dlhých 21 rokov, rozviedli sa v roku 2010 a mali spolu dve deti, 28-ročného Coopera a Marstona (30). Hugh Hefner má z manželstva s Millie Williams (94) aj syna Davida (64) a dcéru Christie (67), ktorá pracuje v otcovom impériu Playboy Enterprises rovnako ako aj novopečený otecko Cooper.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie